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Paul Toussaint / Agrikol - nouvelles récentes.
Avis pour Paul Toussaint / Agrikol
Les avis mentionnent souvent
griot(8) rice(7) haitian(7) ceviche(7) chicken(7) plantain(6) sauce(5) tasty(4) oxtail(4)Les plats sont bons, mais pour vrai faut pas avoir tres faim pour manger la- bas. 25$ un plat & sans exagérer, y'a pas grand chose dans l'assiette. Leur portions sont RIDICULEMENT PETITS. D'autres restos au time out sont plus généreux pour un prix similaire j'ai l'impression. Sinon y'a d'autres restaurants haïtiens qui sont encore mieux pour BEAUCOUP MOINS chere. Dommage…Voir plus
I don't understand why they don't offer sauces with their food. The food is dry & needs sauce. Please give us some sauce! Thank you.Voir plus
Delicious ceviche with a side of sweet potato chips & salad.Voir plus
The food court itself has a fantastic vibe-an open kitchen concept with great energy & tasteful decor that creates a welcoming atmosphere. I was thrilled to see a Haitian spot among the options & couldn't wait to try it out. I ordered the "L'Haitienne" plate, & overall, it did not disappoint. The griot was excellent-tender, fresh, & packed with authentic Haitian flavor. The pikliz added the perfect tangy kick, & the plate also included accras & plantains, both of which were well-prepared & delicious. The rice was decent, though not a standout, & the plate didn't initially come with sauce. However, when we requested some, the staff kindly provided it at no extra cost, & it turned out to be absolutely delicious, tying all the flavors together. The service was just okay-not bad, but nothing remarkable. Still, the food & the vibrant setting made up for it. If you're in the mood for authentic Haitian food, this spot is worth checking out!Voir plus
Fabulous place for Caribbean & Haitian cuisine. Located in the bustling Time Out Market, it's a popular choice. We had our favorites, jerk chicken & rum oxtail. Both were huge portions, with delicious peas & rice & crispy plantains. The ultimate was meeting & being served by the Chef himself, Chef Paul Toussaint. His kind hospitality & generous juice offering will be remembered. Amazing experience, great food, fun ambience in downtown Montreal.Voir plus
Service rapide, avec de bonne quantité & délicieux, les griots de porcs sont à tomber Le meilleur restaurant de Time OutVoir plus
The curries are nice & filling. Slow service in comparison to the other TimeOut stations.Voir plus
J'adore le Griot. Le porc était succulent le riz pour en avoir mangé dans d'autres restaurants moins reconnus correct mais sans plus. Les portions sont bonne. J'aurais pris plus de morceaux de porc. Je pense que j'en avais 5-6 morceaux. J'ai été impressionné par la petite boule pannée. Elle était délicieuse! L'accompagnement d'une petite salade à La Pikliz était bonne. Bref, j'ai aimé mais j'ai connus mieux & plus abordables pour le prix. Le personnel était gentil & souriant.Voir plus
Le plat est bon mais sans plus. Les pikliz était extrêmement vinaigré, on n'a pas pu les manger. Les frites de bananes plantains sont un peu trop sèches. Le poulet relève le plat car lui est très bonVoir plus
Belle présentation, service rapide & très bon goût. Par contre, j'ai reçu le porc à température ambiante & vous ne recevez pas la sauce à côté, elle est mise dans le plat directement & il y a en a pas assez à mon goût.Voir plus
This Jambalaya is a very "sad"jalaya. You can look at it, plain rice with seafood toppings.Voir plus
I loved my meal. Thank you for the wonderful service.Voir plus
Jerk chicken plate is excellent & fairly pricedVoir plus
BLAND. Got the jerk chicken & the rice was bland, can barely taste any spice. The plantain was neither sweet nor savory - it just tasted like starch. The chicken was cooked right but tasted just okay. The papaya salad packed a punch in terms of sourness & saltiness but that wasn't enough to save the plate.Voir plus
Great food, served fresh! I'm not a vegan but I'm always appreciative of seeing intentional vegan items on a menu: The squash curry was filling & the dish's flavours were varied yet balanced. Very well done!Voir plus