Monday | 11 am - 9 pm |
Tuesday | 11 am - 9 pm |
Wednesday | 11 am - 9 pm |
Thursday | 11 am - 9 pm |
Friday | 11 am - 10 pm |
Saturday | 3 pm - 10 pm |
Sunday | 3 pm - 9 pm |
Amenities, services & more
Reviews often mention
prix(36) terrasse(26) pizza(20) pates(18) sauce(17) qualite(16) abordable(12) midi(12) salad(10)Sorry, but Lasagna was cold inside, & it was bland. Salmon was very good, it was described in the menu with broccoli but came with mushrooms. My daughter hates mushrooms . The pizza was very good & tasty.View more
Malheureusement le service était décevant. Pas de suivi, personne pour offrir d'eau ou de pain. L'escalope en de veau parmigiana était bonne , mais les pâtes à l'huile & ail très décevante. Mon expérience ne me permet pas de recommander.View more
C'est parfait,
c'est simple & bon! & le service est sympathique, jovial & efficace!View more
J y suis allée prendre une bière, la terrasse derrière est intime, a l ombre & avec un petit étang. J ai vraiment apprécié.View more
Nous sommes aller souper ce soir à votre restaurant, nous étions un groupe de 8 personnes. La nourriture était excellente & le service impeccable. Nous avons été servis par Célyne, une personne très agréable, chaleureuse avec un service hors pair. Nous avons bien manger. Nous y retournerons c'est certain.View more
Rather disappointing visit.
We managed to get a seat out back on the terrace, which was quite nice.
I ordered a Margarita which was simply awful. So sweet, hardly any taste of tequila & tasted more like a cocktail mix from the grocery store. Garnished with a lemon…
My wife & i shared a pizza which a frozen pizza would have been better. I ordered a beer after the margarita & the beer never came. Empty margarita glass sat on the table for about 30 minutes.View more
Excellent repas, quantité plus que généreuse, l'extra gratiné vaut la peine ici. Total de 77$ pour 2 personnes incluant 2 coupea de vins.View more
Très belle ambiance extérieur.
On se croirait en pleine nature en pleine ville.
La nourriture est excellente!View more
Hadn't been here in ages, & it was as good as ever!
Everyone in our party of 7 enjoyed their meal & the service was excellentView more
Repas du midi à 13.95$ pour 2 plats parmi plusieurs choix, ex: pizza & salade ve?re de vin à 5$. Excellent rapport qualité/prix, terrasse confortable.View more
Superbe endroit service très sympathique & nourriture de grande qualité produits frais & portions généreuses.
Parfait je recommande vivement prix très correctView more
Little bar in back, happy hour & snacks
Very nice. Very nice terrasse in back for warmer days.View more
C était la première fois que nous sommes allés & nous avons adoré notre repas & le service était parfait, je le recommande & nous y retournerons.View more
Trois-étoiles pas plus quand il y a du filet mignon sur le menu & soudainement c'est remplacé par une bavette ( pour le même prix )& seulement trois protéines sur le menu ,assez ordinaire. MerciView more
Beau resto belle ambiance j'y suis allé un vendredi midi en hiver j'ai très hâte d'y retourner pour la terrasse en été. Repas chaud très abordable.View more
Bouffe super bonne dans le menu 2 pour 13.95$ de 11@16
Avec verre de vin à 5$
J'ai adoré la crème brûlée.View more
When is St Sauveur going to get a decent Italian restaurant? We had planned on going to Mo's for New Years dinner. As we walked there we passed Gio's & walked in. To our surprise we got a table. We always wanted to try Gio's. We did & will NOT return. Great location, great look from the outside, nice staff inside. Food is awful. It has lots going for it but the food was frozen junk. My caesar salad had no taste & bacon bits. My onion soup was literally only onion soup until I paid extra for cheese & bread crumbs as they called it. My Keg frozen French onion soup at home is far better. Actually the soup tasted ok. I ordered lasagna. I have never eaten such a tight packed lasagna. The centre was frozen. What does that tell you? My bill which I could barley read (the ink must have been out of the machine), I had an extra charges for what the waitress called parmesan fondue which was more like a cold mozzarella stick, bread crumbs & cheese on my onion soup & the sad salad. The place has potential but the food is really sub par. By the way there were all kinds of open tables on New Years eve. We should have clued in. Good luck. Next place we will try will be Le Vieux Four.View more