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Commodités, services et plus
Avis pour ChuChai
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Les avis mentionnent souvent
Afficher toutvegan(141) thai(58) duck(49) sauce(40) recommend(33) peanut(28) crispy(24) canard(23) curry(21) dumpling(21) dishes(20) cocktail(20)Welcoming staff. Amazing vegan food. Had the pad thai. The vegan shrimp was so different & tasty, make sure you try some
Creative & absolutely delicious vegan Thai food - lots of options, great for sharing!
Des personnes rencontrés dans un autre restaurant vegan, qui eux même ne sont pas vegan, nous ont conseillé d'aller dîner ici, c'est dire qu'il fallait qu'on y aille ☺?
La carte est longue & les plats diversifiés. Tout se que nous avions pris était délicieux. Les vrais goûts de la cuisines thaï mais en version 100% vegan. Les plats spicy sont bien indiqués si nécessaire.
Une très bonne adresse.
Surévalué mais quand même bon selon moi. Dog friendly sur la terrasse!!
Végétarienne, je ne suis pas une habituée des restos véganes mais j'aime essayer de nouvelles chose donc why not coconut. Le service est super efficace & sympathique, on ne vous presse pas pour manger vite & partir même sur la terrasse, c'est apprécié.
La description des plats est alléchante, avec du poulet & de crevettes véganes. Hahahaha. C'est du tofu qu'on a vaguement coupé en lanière lol. Donc le pad thai royal, c'est des nouilles avec du tofu coupé de façon différente. C'est pas mauvais, mais ça reste un plat de nouilles au tofu avec rien de royal pantoute. Les boissons alcoolisées sont chères, une demi-carafe de vin blanc est 35$. J'ai pris le cocktail MK2 avec alcool mais je ne crois pas qu'il y avait même une once d'alcool dedans. 4 gorgées de liquide dans un verre de glaçons, 14$. Ça goûtait le jus, rien de spécial.
J'ai adoré les dumplings sauce arachides, & le plat de « canard » de mon amie avait l'air délicieux & c'est son plat préféré quand elle y va, comme bien des clients selon ce que j'ai remarqué sur les tables alentour.
Facture pour entrée, plat principal, un cocktail & une bière, plus le tip: 63$. Donc les prix sont raisonnables sans alcool.
C'est pas mal si on passe dans le coin mais je ne ferais pas une heure de transports en commun pour y aller.
Ma fille m'a invité découvrir ce resto Thaï. Wao, Belle découverte! Nous avons commandé Salade de mangue, Dumplings sauce aux arachides, Panang Neua & le Canard vegan. Tout délicieux. Excellent service. J'ai hâte de retourne
One of the best & authentic Thai food in Montreal. Their red curry & green curry are too good! I was dreaming about it 2 days after I had the food. Their vegan chicken skewers are amazing with ting of lemon! I recommend the place every single time. It gets really crowded in the summer, so call to reserve.
Yummy vegan thai food. The peking duck was really good so was the curry & the mushroom app.
The guy who looks like Slash was our waiter & he was super cool!
Amazing vegan Thai food for meat lovers! The faux beef & duck tasted like the real thing. Not to mention the curries & noodles which were made to culinary perfection. Would go back again & again.
Best restaurant I tried in MTL. I had several Thai & Vegan Thai food & this one is above most. each of the menu items look texture & flavour were on point. The beef fish & prawns are so creatively recreated in a plant based version.
FIRST OF ALL, I DONT KNOW VEGAN CAN TASTE SO DELICIOUS. this is even my favourite thai
J'ai commandé le plat PLA-KHING (poisson végétal à la vapeur avec sauce soja & gingembre), & c'était très délicieux ; j'ai beaucoup apprécié les saveurs fraîches & bien équilibrées. La portion était adéquate, ce que j'ai trouvé excellent. Je suggérerais juste de réduire un peu le gingembre pour qu'il ne domine pas trop les autres saveurs, mais dans l'ensemble, c'était une expérience excellente. De plus, le riz était très bon, & sa présentation dans un petit sac de paille était un détail charmant qui m'a transmis une sensation de fraîcheur & m'a fait penser à la Thaïlande. L'ambiance du restaurant m'a paru très agréable, chaleureuse & tranquille, bien qu'elle ait un aspect un peu "vide". Peut-être qu'il manquait de décoration, surtout avec plus de plantes, ce qui pourrait lui donner une touche plus accueillante. De plus, l'hôte & le serveur étaient très aimables & sympathiques, ce qui a ajouté à l'expérience. J'ai également commandé le cocktail'Thaijito', mais il ne m'a pas vraiment impressionné. Le verre était un peu petit, & je suggérerais de remplacer le citron artificiel par du jus de citron naturel pour rehausser encore plus les saveurs. Merci pour l'expérience !"
Still my favorite Thai place in Montreal, vegan or otherwise. Flavors are on point - the dumpling sauce is some of the best I've had - & the restaurant itself is nice & modern. Good, efficient, friendly service. However, the prices have shot way up & the serving side has gone down (the price for a tiny bowl of fried spinach is unreal). Stick to mains instead of entrees.
Busy place, food was ok. Overhyped in my opinion. Everything is vegan - enjoyed the mango salad, fresh rolls & pad Thai. 'beef' was ok. You can choose your spice level. Full house, gets very loud & uncomfortable as you cannot even hear the person next to you. People were literally shouting. Very Bad acoustics & very dark inside the restaurant, hence the 1 star for ambiance. Felt like a cafeteria. Server described their service as faster than mcdonalds...lol wasn't too sure about anything after that comment.
Amazing vegan Thai food . Must visit in Montreal . I wish I lived here so I could visit often 😊
My favourite vegan restaurant in montreal. By far the best vegan Thai food you will ever have! Delicious peanut butter dumplings & 3 flavours (imitation) beef. Soy (Imitation) duck with spinach is also delicious! An absolute must try if you haven't been yet!
We got the Thai Princess drink, dumplings in peanut sauce (Kiao satay), the vegan chicken skewers (Gai Satay), the vegan beef in 3 flavor sauce (Neua Sam Rod), the eggplant & vegan shrimp (koung pad makere). I would recommend the Gai Satay & the Neua Sam Rod, it was really flavorful & the vegan beef had a nice crispy texture. I'm personally not a fan of the shrimp texture, which was probably made with konjac jelly. I've been here before & tried the crispy vegan duck & would highly recommend it as well. The ambience is really cozy & chic. The staff is really friendly & explained all the dishes we were curious about. I would visit again!
As a lacto ovo vegetarian, vegan restaurants are a special haven for me, given that I can order anything & everything, no holds barred. I had the spring rolls & pad Thai & I have to say this was just some of the best Thai food & vegan food that I've had. It was a good omen from the get-go. My mom & I didn't have reservations (albeit we did walk in after 8pm on Saturday eve) & we were seated right away. Staff were extremely friendly & attentive without being over-bearing. The spring rolls weren't fried & were wrapped in rice paper (this was a plus for me as I'm always trying for healthier options). Although the rolls were cold, they came with a warm peanut sauce. We ended the night with the vegan cheesecake & I can honestly say we were left feeling light, well-fed, & full of endorphins! Highly recommend!
Really high-quality vegan Thai fusion cuisine just up the street from Momo. The duck is freaky good. The service is always good but can often be understaffed & slow at the times we've visited. Atmosphere is clean & nice but very tight & loud during busy hours. Chuchai should join the Christian Ventura empire.
Best vegetarian food ever & I am not a vegetarian. Food went beyond my expectations. Everything was delicious, the fried dumplings were amazing so was the pad thai & duck. I also found it fairly priced