Monday | Closed |
Tuesday | 11:30 am - 10 pm |
Wednesday | 11:30 am - 11 pm |
Thursday | 11:30 am - 11 pm |
Friday | 11:30 am - 11 pm |
Saturday | 11:30 am - 11 pm |
Sunday | 11:30 am - 10 pm |
Capisco - recent news.
CAPISCO?
CAPISCO IS THE FUSION OF PERUVIAN AND ITALIAN CUISINE.
PRESENTED BY CHEF MARCEL OLIVIER LARREA.
Our Specialties
Amenities, services & more
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Reviews often mention
Display Allcocktail(22) peruvian(13) fusion(13) tiradito(12) recommend(12) ceviche(11) dishes(9) peruvienne(9) brisket(9)
Une superbe découverte, fusion péruvienne & italienne est parfaitement maîtrisée.Le ceviche est incroyable, sûrement un des meilleurs en ville. Tout était super bon, & le service vraiment top.
Je recommande sans hésiter!View more
I loved my dinner at capisco!! They welcomed us in excellence & served us very good plates. We we all satisfied. The carbonara, the ceviche & the bread are the best things in my opinion. Will be back soonView more
Expérience intéressante chez Capisco, un restaurant au concept original mêlant traditions italiennes & saveurs péruviennes. L'endroit est charmant, avec un décor rétro élégant, un bar central accueillant & une ambiance feutrée.
Côté assiette, le ceviche était vraiment excellent : poisson frais, leche de tigre bien relevée, maïs croustillant & belles touches de patate douce - un bel équilibre de textures & de saveurs. Les pâtes au ají de gallina étaient bien réalisées & savoureuses, mais la sauce manquait de l'intensité & du caractère typiques de la recette traditionnelle péruvienne. En tant que Péruvienne, je dirais que cette version revisitée adopte une approche plus douce, qui s'éloigne un peu de l'essence authentique du plat.
Les cocktails étaient corrects, notamment le martini bien réalisé, mais rien d'exceptionnel non plus.
Le service était professionnel, mais pas particulièrement attentionné.
En résumé : une belle adresse pour découvrir une fusion originale, avec une cuisine bien travaillée!View more
Great Peruvian food (tiradito, ceviche...), wonderful cocktails. We will be back!View more
Nestled in the heart of Old Montreal, Capisco is the culinary equivalent of a rom-com where Italy & Peru meet cute over a shared love of carbs & spice. It's the kind of place where lasagna & ceviche lock eyes across the plate & realize they're soulmates.View more
Excellent restaurant qui marie le péruvien & l'italien dans le Vieux-Montréal. Nous avons pris 4 excellentes entrées pour partager: tiradito caprese un ceviche avec une touche italienne, pulpo à l'olivo avec de la pieuvre émincée à la mandoline, porco tonnato qui marie porc & thon & pêches, puis causa de camaroni avec crevettes & sauce au homard. N'hésitez pas à prendre tous ces plats à partager. En plat principal à partager ce fut brisquet lomosaltado avec une viande hyper tendre cuite 7 h avec gnocchis dans une excellente sauce au fromage. Très copieux. En dessert, une crème glacée au lucuma faite par le bilboquet: goût de caramel avec texture de crème glacée aux fèves rouges. Excellent. Sans oublier les cocktails: prima donna, cinderella, & pisco sour Capisco (photo). Tous exquis. Merci à Nelly pour son super service très attentionné!!! Une visite s'impose.View more
Delicious food but the Italian side is more well done than the Peruvian side of the fusion. Carbonara was fantastic. Ceviche was tasty but tiny. I'd skip the Brisket Lomo Saltado.View more
What an authentic experience! The lasagna & ceviche are absolutely to die for. The cocktails-both the signature creations & the classics-are perfectly balanced, refined & fun! Finally, a restaurant in Old Montreal that truly lives up to Montreal's renowned culinary & hospitality scene!View more
Such a great place in a top MTL location. Don't expect traditional Italian or Peruvian cuisine but a delicious fusion. Each dish I tried was a lovely culinary experience. My favs are the Tiradito, Ceviche & Chicharron sandwich. Def one of my new fav go to restaurants.View more
I celebrated my birthday at Capisco with five foodie friends, based on a recommendation from an industry connection. We ordered: • Parmesan scallops • Crab causa • Brisket lomosaltado • Duck arancini • Ceviche • Tiradito caprese • Porco tonnato • Capelettis • Octopus & veg Every single dish was outstanding. The execution, creativity, & thoughtfulness behind each plate were really remarkable. Our standout favorites were the brisket, which was as tender as butter, the duck arancini, & the ceviche caprese. Cocktails & wines were great & Sacha's service also added to the experience. He was super friendly, attentive, & caring without being overbearing. Will be back!View more