Monday | 5 pm - 10 pm |
Tuesday | 5 pm - 10 pm |
Wednesday | 12 pm - 10 pm |
Thursday | 12 pm - 10 pm |
Friday | 12 pm - 10 pm |
Saturday | 5 pm - 10 pm |
Sunday | 5 pm - 9 pm |
Amenities, services & more
Reviews often mention
Display Allvin(16) sauce(5) pourboire(5) prix(5) mussel(4) italian(4) carte des vins(3) groupe(3) decor(3)Bon service, personnel présent & attentionné, sauf le monsieur qui a toujours besoin de crier au lieu de parler, c'est vraiment agressant. Le bar n'est pas nettoyé souvent, les bouteilles sont très poussiéreuses. Très beau décor. Nous ne sommes pas amateurs de vin, donc nous ne pouvons donner un avis sur le sujet, mail semble y avoir une très grande variété de vin. Pour nous, l'important dans un restaurant se vantant être gastronomique, c'est les assiettes. De ce point de vue, la gastronomie n'était pas au rendez-vous. 5 crevettes léchées de sauce servies avec même pas une tasse de pâtes nature. Des pâtes nature, aucun travail !!! Aucun légume !!! Le tout pour 50$. Ce n'est pas du tout gastronomique, mais ils chargent comme si. Des gnocchis à la crème, mais de la crème même pas bouillie, donc pas épaissie, donc pas une sauce du tout, mais une soupe plutôt. Il aurait fallu avoir une cuillère pour manger les gnocchis pour avoir de la "sauce", mail il y avait juste une fourchette, donc ça été des gnocchis égouttés à la crème. Pas gastronomique du tout. C'est de la cuisine ne valant pas plus que le Vieux Duluth, bas de gamme, pas travaillé.View more
The restaurant décor & ambience are quite cosy. The prices are quite steep. The food however is terrible. The pizza bit appetizer was not very good. The bread was very dry & the butter was frozen hard as a rock. I was served a plate of mussels which had several broken mussels as well as mussel beard still attached to them. That was disgusting. Mussels should be cleaned (beard removed)& broken ones should be discarded) I was then served Fazzoletti pasta with what was supposed to be a lobster filling. There were no pieces of lobster meat at all. Instead, the pasta filling was a disgusting mash of lobster innards. The three Fazzoletti were buried in a watery white sauce. They were sprinkled with imitation black & red caviar. The dye from the caviar leached into the sauce as I ate (not very appetizing). The dessert (the hard cark slices, the crème caramel & the Sicilian ice cream cake) were quite disappointing. Even the cappuccino coffee was terrible (flavorless with a fallen crema). Their wine is kept along the exterior windows which is not very good for it(exposure to heat & sun). I am of Italian background & know my Italian food quite well. This supposed Italian restaurant was the worst I have ever eaten at In my 60 years in Montreal. I DO NOT RECOMMEND this restaurant.