We were unable to locate your current position. Make sure location services is enabled or try refreshing this page.
Our Story
Where ramen and miso meets
Ever since Japan’s Edo period (1600 to 1867 AC), Miso has been known as a healthy and tasty
condiment and has been beloved for generations.
Miso is made with soybeans, rice (or barley in some cases) and salt by being fermented for a certain
period of time. It originated in China, spread to Japan in the 9th century and became known as Miso paste. In the long history of Japan, Miso has been a sufficient protein source, to enhance rice, soup or as a sauce over vegetable side dishes.
As a fermented food, miso is a great source of probiotics or beneficial bacteria, which increases the
health of your gut and enhances your immune system. Miso is also high in protein, in minerals like
manganese and zinc, and vitamin E, vitamin K, various B vitamins, and folic acid.
Our Specialties
Amenities and more
Capacity: 30 We accept: Master Card, Visa, Interac+ Bon prix, bonne quantité, très rapide.
- Odeur d'urine... Serveuse qui ne parle qu'anglais.
Very bad experience at 5th time going there. Clearly understaffed & service priority & staff training were found to be very poor. Went with 3 friends & I was served last after 3-4 other tables filled after us were served first & my friends were almost die with their ramens. Neither explanation nor apologies I received for such a big delay. I lost appetite by the time I got my order but ending up paying for it. As a Japanese, I don't expect the same level of service as if being Japan but the level of service was totally deteriorated there & will never go there again.
Tied for best ramen in Montreal for me. Delicious broth, tasty ramen, some kind of tempura tofu & some other non-identifiable but super-delicious toppings floating around. The staff is 100% Japanese & the service is what you would get in Japan. 13$ tax & tip included for lunch. Great! We'll definitely go back & often! (2013)
Wow, how things have changed in 2018. Quality went down & prices went up. 21$ for ok ramen. Not going back.
C'est ma 4ieme fois & j'en crave à chaque semaine ! ! J'ai essayé plusieurs ramen différentes & elles sont toutes délicieuses, les entrées aussi, le kimchi est simplement sublime & même ma fille de 5 ans y a trouvé son compte (frite & poulet frit)... c'est rendu que j'en prends 2 pour emporter quand je repars pour pouvoir en manger chez moi (bouillon, ramen & garnitures emballé individuellement ce qui rends le tout très facile a réchauffés tout en restant frais même après 3 jours)
The ramen is amazing, the noodles & booth are just perfect.
authentic Japanese ramen!
Tiny place
friendly service
great food
low price
The only authentic Japanese ramen in Montreal. I think that says enough. Always good on cold, rainy days or any day.
Du coté des ramen de style Japonais, je ne pense pas que vous allez trouver mieux à Montréal en ce moment. Ils survolent leurs pairs par un travail plus poussé des textures & du gout. Le bouillon, les morceaux de porc, les nouilles, tout y est simplement mieux fait. Rappelez vous simplement que les ramens à base de Miso sont habituellement plus salés que tout autre ramen, donc allez y pour le 'Mame Miso' si vous voulez un gout moins salin en bouche. Le Mame Miso, est vraiment plaisant avec son gout subtilement plus 'boeuf' que les autres ramen qu'ils ont. Sinon, vous ne vous tromperez pas non plus avec n'importe quel autre ramen Miso (ai essayé le Kome Miso lors d'une seconde visite). Ca ne sert à rien d'acheter les extras (noris, etc). Vous verrez que sans ces extras, le bol est suffisamment bien garni. Concentrez vous d'avantage sur les morceaux de Porc (ils sont bons & bien apprétés,ni mous ni trop fermes, donc j'en ai pris 3 morceaux à chacune de mes deux visites).
Mon doux que c'était bon, Du ramen à Montreal ??? Petite place sans alcool. Service rapide avec plus ou moins seulement du ramen... mais oohhhh que c'est bon!!!!! La propriétaire m'as dit que ce ramen ce vend aussi au Japon & que c'est très populaire...... Quelle merveilleuse surprise d'avoir ça chez nous.