FB Pixel

Nous n'avons pas pu localiser votre position actuelle. Assurez-vous que les services de localisation sont activés ou essayez de rafraîchir cette page.

Recherches Rapides

Information Signaler une erreur

Itinéraire

Quelques suggestions

Détails

À propos de nous

Hommage au maître de l`impressionnisme, le restaurant Renoir est le prélude à une expérience riche en émotions, dans une atmosphère baignée de lumière, comme les toiles du célèbre peintre.

Commodités et services

Désolé, nous n'avons pas de menu pour Renoir.

Nous avons des menus pour d'autres restaurants à proximité de celui-ci.

StatsVisiteurs

aujourd'hui ▸ 1

cette semaine depuis lun. ▸ 15

la semaine dernière ▸ 29

depuis le début du mois ▸ 186

le mois dernier ▸ 309

Donnez votre avis

Partagez votre expérience avec d'autres internautes.

Nourriture

Service

Commentaires

10 avis pour Renoir

3.9 / 5 basées sur 11 évaluations

Nourriture
Service

Donnez votre avis

Distribution des évaluations

Renoir Rating Distribution
Page 1 de 1 - 10 Résultats
13 Commentaires
Service
Nourriture
3.0

Très beau restaurant, mais la nourriture était sans assaisonnements. Un risotto avec truffe qui reste tout de même fade, de la volaille avec foie gras un plat très mal balancer, gras gras gras. Bref très lourd a manger et pour finir les 2 desserts sont ordinaire. Donc 200$ pour 2 mais sans plaisir. Il me semble que ça fait chère pour un souper a oublier.

06 nov., 2013
Signaler
29 Commentaires
Service
Nourriture
4.0

Over the last few days, Sofitel Montreal hosted the head chefs from Sofitel Legend Metropole Hanoi for a week of Vietnamese cuisine at Renoir restaurant.

The event's Vietnamese menu consisted of five courses, with two mains to choose from. At $45 per person, there is no denying the bang you are getting for your buck at a place of this standing.

We were delighted by the experience tonight. Aside from the great dining room and service, it was refreshing to eat Vietnamese gastronomy in a posh setting like Renoir's.

27 mars, 2013
Signaler
2 Commentaires
Service
Nourriture
1.0

There was a deal on Groupon for waffles at Le Renoir Restaurant. Groupon listed the deal as the following: “Two orders of homemade liège waffles- Two hot chocolates, teas, or coffees.” I have had liege waffles before and they are NOT the classic Belgian waffles that you could normally get at a breakfast place. Liège waffles are made with a different kind of sugar and are denser. They are heavier than a traditional waffle. I really do love waffles, so I jumped at the opportunity to try the liege waffles at Le Renoir. When we arrived, we were not greeted right away. It took a few minutes before we were acknowledged. There weren’t many people there, so I don’t know what the problem was. The waffles are served between 3pm-5pm and you are seated in the bar area, not in the main dining area. The atmosphere is pretty chick and modern. I presented the voucher and I selected the hot chocolate while my boyfriend chose their coffee. My hot chocolate looked lovely, but tasted like nothing. It wasn’t sweet. It didn’t even taste like chocolate. My boyfriend wasn’t offered milk or cream with his coffee, which he normally adds. The waffles came a few minutes later. As soon as the waffles were served, my boyfriend could already feel the disappointment from me. THEY ARE NOT LIEGE WAFFLES! They are regular waffles. I felt completely duped. I didn’t want to make it a big deal and had hoped that they would at least taste good. However, mines looked under cooked (they didn’t have a golden crisp colour) while my boyfriend’s waffles were a darker golden brown. They waffles are served with 3 dipping sauces: chocolate, vanilla, and strawberry. When I cut into the waffles, mines didn’t make that crunch sound, so they weren’t crispy on the outside. The waffle was incredibly mushy. It felt really heavy in my stomach. My boyfriend’s waffles were equally mushy on the inside, but at least had a crunch on the outside. We didn’t finish the waffles. When we were presented the bill, the tip was already added to the value of the meal. So we had to pay $4.50 (tip) plus the taxes. I have used vouchers before and the tip has always been to my discretion. Had the service been decent (waited around before being greeted, didn’t ask how our meal was, didn’t make conversation, etc,) then I wouldn’t be making a comment over this. Overall, the whole experience was a complete let down. I wouldn’t go back.

12 mars, 2012
Signaler
44 Commentaires
Service
Nourriture
3.0

Bons repas. Toutefois, même avec réservations, on nous avait placé près de la déserte ce qui est bruyant.

Bonne nourriture mais attention aux standards du personnel de service, à surveiller.
Nous avons présumé, car c'était une 2e visite en 2 mois, que nous devions miser sur la première expérience...espérant que la prochaine fois, ce sera plus attentionné. Foie gras à cuire un peu plus, betteraves à utiliser avec parcimonie.

Personnel de service trop présent à certains moments mais absents pour la facture.

19 déc., 2010
Signaler
10 Commentaires
Service
Nourriture
5.0

Note parfaite. Tout simplement merveilleux. Service impeccable, Nourriture savoureuse et unique, Présentation des assiettes mémorables, Expérience Culinaire. C'est à essayer... et à retourner!

06 juil., 2010
Signaler
139 Commentaires
Service
Nourriture
3.5

Dinner at Renoir Restaurant:
Friday December 11th 2009, 20:00 PM

Salmon ravioli mise en bouche: two slices of smoked salmon (tasty) stuffed with tiny dices of tofu bathed in a delicious light milky cream. Nice

Terrine of foie gras, white beans & kumquat purée, sesame chip. The tired looking texture of the foie terrine and it's average taste went even more downhill with an avoidable sesame chip that was standing atop the foie, an average purée of white beans/kumquat (not a good idea that one! just heavy on the stomach..that's about all!). Borying average terrine!

Halibut poached in milk, black pepper, lemon crust, whelk and vegetable (celery, beetroot) in aioli sauce: the fish was basically just a big spongy chunk of fish that was lacking in flavor. Bland and unispired!! The idea of poaching that one in milk has simply muted the flavorful capacity of the fish.

Concluded with a trio of small dessert portions:
An amaretto cream with chocolate ganache (perfectly smooth and delicious mixture of cream and chocolate topped by a cute looking slimmy orange macaron that was just ok in terms of taste), a moka/bailey's/vanilla cale (delicious) and an ok fruity crème brulée

I know that Renoir can do very good, no doubt about that, but that is not the case of this latest dinner there.

Service was good: professional, attentive
Ambiance was enjoyably festive on this dinner since they had couple of christmas parties going on.

You can find a fully detailed photo and text review on this dinner at Renoir at:
http://aromes.xanga.com/718172021/montreal-restaurants-le-renoir/

13 déc., 2009
Signaler
3 Commentaires
Service
Nourriture
4.5

One on my favorite place to go for lunch

12 sept., 2009
Signaler
2 Commentaires
Service
Nourriture
5.0

J'adore! C'est mon restaurant préféré. Le chef est merveilleux! L'aile de raie est succulente et tout le reste du menu également! C'est un peu dispendieux, mais ça vaut vraiment la peine de dépenser un peu.

06 oct., 2007
Signaler
2 Commentaires
Service
Nourriture
4.5

Quel surprise de constater que l'on peut manger si bien dans un restaurant d'hôtel a Montréal!! Le Renoir est incontestablement une de mes meilleures expériences gastronomiques ces derniers mois.
Le sushi de thon sur un petit rouleau croustillant de légumes était exquis et le canard en robe de bacon et foie gras également
J'adore le concept des petits desserts servis par 3, le service était agréable.
Petit bémol sur le prix du vin, peu être un peu excessif
En bref superbe expérience!

28 mai, 2007
Signaler
1 Commentaire
Service
Nourriture
4.5

Très beau restaurant, une belle atmosphère, lumière tamisée. Service attentionné et chaleureux.
Cuisine inventive et très beaux produits pour une addition raisonnable.
Le bar attenant eat tout aussi chaleureux et confortable, belle carte des cocktails...
Je le conseil vivement.

13 janv., 2007
Signaler

Liens connexes

- partenaire -

ON TE RECOMMANDE