Filtrer & trier
Quartier
( Choix)
ET
Lieux
( Choix)
ET
Option
( Choix)
Restrictions alimentaires
OU
Cuisine
( Choix)
OU
Plat
( Choix)
OU
Type
( Choix)
ET
Commodités
( Choix)
ET
Services
( Choix)
ET
Menu spécial
( Choix)
ET
Ambiance
( Choix)
Heures
( Choix)
Budget
( Choix)
Trier par

Le Passé Composé Cover Image
Le Passé Composé RestoMontreal.ca
Le Passé Composé RestoMontreal.ca
Le Passé Composé RestoMontreal.ca
Le Passé Composé RestoMontreal.ca
Le Passé Composé RestoMontreal.ca
Le Passé Composé RestoMontreal.ca
RestaurantCoup de cœur

Le Passé Composé

Restaurant brunch français gourmand situé au Vieux-Port de Montréal
4.3$$ & $$$
Ouvre aujourd'hui à 9:00
lundi9:00 - 15:00
mardi9:00 - 15:00
mercredi9:00 - 15:00
jeudi9:00 - 15:00
vendredi9:00 - 15:00
samedi9:00 - 15:00
dimanche9:00 - 15:00
DéjeunerFrançaiseBistroGrilled CheeseSandwichsCaféBrunchGrand choix de cocktailsOptions de boissons non alcooliséesResto-Bar

À propos

Découvrez Le Passé Composé, un restaurant de brunch français gourmand situé au cœur du Vieux-Port de Montréal. Incontournable pour les amateurs de brunchs raffinés, ce lieu réinvente les classiques avec un menu audacieux et créatif.

Sous la direction du chef Arnaud Glay, réputé pour ses œufs pochés emblématiques, Le Passé Composé dévoile un tout nouveau concept qui promet de ravir vos papilles. Une destination à ne pas manquer pour un brunch inoubliable!

Commodités, services et plus

Nous acceptons:  Master Card, Visa, AMEX, Interac, Paiement Mobile, Paiement sans contact

Menus (1) QR Code

Menu
Publicité

Événements à proximité

FESTIVAL SHÉRIF 2025 Montréal

FESTIVAL SHÉRIF 2025 Montréal

19 sept. 2025 au 21 sept. 2025

VOIR PLUS
Publicité

Avis pour Le Passé Composé

4.3 avec 1035 évaluations sur RestoMontreal.ca

Nourriture
Service
Faites briller votre réputation.
Page 1 de 29 - 564 Avis
Vivian
5.0

I went to Le Passé Composé for brunch with a couple of friends, & we had such a lovely time. The restaurant itself is beautifully decorated, with a warm, modern, & elegant vibe.

I ordered the Champêtre, & it honestly blew me away. The combination of flavors & textures was so thoughtful & creative - a poached duck egg on brioche, wild mushrooms, pulled pork, & a creamy sauce. The crispy potato chips added such a perfect finishing touch. Every bite was balanced without feeling heavy - truly next level.

We came to catch up & relax, & this place delivered on every front: amazing food, great service, & a beautiful ambiance. Le Passé Composé is a must-visit for anyone who appreciates an elevated brunch in Montreal.Voir plus

27 juil. 2025
Signaler
sur Google
P
5.0

Amazing new location. I like it a lot more than the old one. The menu is similar & the moelle is my favourite! Try it. It's worth it.Voir plus

27 juil. 2025
Signaler
sur Google
Publicité
Tia
2.0

Did anyone else wait an hour for the food to comeVoir plus

26 juil. 2025
Signaler
sur Google
Tina
4.0

🦆 Foie Gras - Absolutely amazing! Melt-in-your-mouth texture, rich & silky - this one's a must-try. ✨

🦴 Bone Marrow - Would skip. Way too oily for my taste - just not worth it.

🍞 French Toast - Deep-fried, slightly greasy but hits that comfort food vibe. Not bad, just not exciting.

👀 Spotted some dishes from Harbour at the next table - looked pretty good! Might check them out next time. 👌Voir plus

21 juil. 2025
Signaler
sur Google
Eric
3.0

Pricey, food came cold.
Staff did not know the menu.
Many things missing on the menu.
The staff decided to replace something on our order without telling us.
Disappointed.Voir plus

19 juil. 2025
Signaler
sur Google
Rana
4.0

Really nice brunch. Its more on the expensive side but its worth it. Location is a bit outside of old montreal so not as crowded. Wonderful for brunchVoir plus

18 juil. 2025
Signaler
sur Google
Yuquid
5.0

food was really good, I got the eggs Benedict with mushrooms (it has a fancier name but in forgetting!) & a cocktail with matcha. The cocktail was really good as it had jalapeno in it which I didn't except to like but it had a really nice balance! The eggs Benedict was filling & very good.Voir plus

17 juil. 2025
Signaler
sur Google
Publicité
Ania
5.0

It was delicious, looked beautiful & portions were large. 10/10 recommended.Voir plus

15 juil. 2025
Signaler
sur Google
Melissa
5.0

I visited this restaurant for the first time today & let me tell you it was amazing! The terrace is absolutely beautiful, very nice views. I ordered the Mediterranean grilled cheese & it did not disappoint, def top 3 best grilled cheeses I've ever had. I'd also like give an extra thanks to Alex my server. He was incredibly attentive & great at his job! 100% recommend 😃Voir plus

11 juil. 2025
Signaler
sur Google
Tammy
5.0

nice food & deliciousVoir plus

9 juil. 2025
Signaler
sur Google
Jana
5.0

Best service that almost beat the food. Amazing food & atmosphere. Drinks were better hot rather than iced imo.Voir plus

6 juil. 2025
Signaler
sur Google
Publicité
Alex
3.0

Good food (minus a burnt croque monsieur), bad service (hour wait for food, came out bit by bit, forgot sides). Tip reflected that, which the staff attempted to shame us into increasing. Wild experience. Enjoyed my Portuguese grilled cheese, but $32 menu price was a little steep. Tasty though.Voir plus

4 juil. 2025
Signaler
sur Google
Carine
4.0

Les plats sont excellents & très beaux. Par contre, c'est excessivement copieux. Nous étions 6 personnes, & seulement une personne a fini son assiette. Cela fait des plats assez cher pour un brunch & avec du gaspillage.Voir plus

4 juil. 2025
Signaler
sur Google
Joey
5.0

Food is so good. A nice big breakfast with unique menuVoir plus

2 juil. 2025
Signaler
sur Google
Angela
4.0

I was a big fan of the original spot & finally got to try this updated space - it's different in feel but still delivers on flavour. We had the Bagel Passé Composé (with fried avocado & smoked salmon), the Rustic plate with Gaspor pork & wild mushrooms, & of course, the iconic panko-crusted French toast. The textures & presentation were spot on, & service was quick & friendly. It's clear they've elevated their menu without losing the soul of what made Passé Composé a Montreal brunch legend. Will definitely return!Voir plus

2 juil. 2025
Signaler
sur Google
Publicité
Maureen
4.0

Joli spot de brunch avec la terrasse. Le service était sympa.
Les plats que nous avons essayé étaient bons mais très (trop) riches à notre goût.
Nous avons trouvé le prix un peu élevé par rapport à l'expérience.Voir plus

1 juil. 2025
Signaler
sur Google
Cédrick
5.0

Service was great & fast. I had the pain doré & it was amazingVoir plus

28 juin 2025
Signaler
sur Google
Eddy
5.0

Déjeuner de qualité supérieure. C'est tout ce qu'il y a à dire. ❤Voir plus

27 juin 2025
Signaler
sur Google
Anne-Julie
5.0

Super belle ambiance au soleil sur la terrasse pour un beau brunch du samedi matin! Personnellement je n'ai pas trouvé que le'Premium' du mimosa valait la peine (avec de la liqueur de framboise) comparativement à un mimosa classique, mais tout de même très bon. Oeufs pochés avec foie gras pour mon copain qui sortaient de l'ordinaire, os à moëlle pour moi & ouf, probablement un des meilleurs brunchs de notre vie!
Un brunch au prix d'un souper, mais qui en vaut amplement la peine.Voir plus

22 juin 2025
Signaler
sur Google
Marie
5.0

The food was delicious & the service was great. Will be back for a networking event or for brunch.Voir plus

22 juin 2025
Signaler
sur Google