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RestaurantCoup de cœur

Au Pied de Cochon

Restaurant animé de cuisine québécoise du chef Martin Picard mettant en vedette le foie gras et le porc.
4.7$$$ & $$$$
Ouvre aujourd'hui à 17:00
lundiFermé
mardiFermé
mercredi17:00 - 23:00
jeudi17:00 - 23:00
vendredi17:00 - 23:00
samedi17:00 - 23:00
dimanche17:00 - 23:00
Au Pied de Cochon Montréal - Menu, avis & plus août 2025
MarchéFrançaiseRéconfortBistroPoutineTartareBar à huîtres / Bar à cruditésGrand choix de vins
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Le restaurant Au Pied de Cochon est le lieu où tout a commencé. Opéré d’une génération à l’autre, la passation de connaissances familiales contribue à la renommée du restaurant. En constante évolution, le Pied de Cochon fête ses 20 ans en novembre 2021. Ce restaurant à la carte est situé au cœur du Plateau Mont-Royal. Authentiques et fidèles à ses racines québécoises et canadiennes, les plats sont copieux et réconfortants. Tirant également son inspiration des brasseries françaises, le chef et son équipe s'inspirent des produits locaux, et saisonniers pour créer un menu intemporel . Avec des vins d’importation privés, des bières brassées à Montréal, et des cocktails signature, le restaurant Au Pied de Cochon est un endroit convivial où les produits du terroir sont mis en valeur. On y retrouve une des premières cuisines ouvertes à Montréal dans laquelle on peut y voir les cuisiniers en pleine action.

Commodités, services et plus

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Au Pied de Cochon - nouvelles récentes.

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Avis pour Au Pied de Cochon

4.7 avec 3081 évaluations sur RestoMontreal.ca

Nourriture
Service
Faites briller votre réputation.
Page 1 de 98 - 1946 Avis
Denis
5.0

Nous avons profité de la terrasse. La salle à manger semble bruyante & animée, mais sympathique.
J'hésitais à prendre le'canard en conserve' avec foie gras (une boîte qu'ils font bouillir!), mais quel délice! Quelle saveur profonde, dense, jubilatoire!Voir plus

13 août 2025
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Marie-lucie
5.0

Une expérience unique & un plateau de fruits de mer wowVoir plus

9 août 2025
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Joel
5.0

Tabarnak que c'est bon! C'est pas juste de la bouffe, c'est un hostie d'chef-d'oeuvre culinaire pour de vraie!!! Chaque bouchée, c'est comme un câlisse de voyage dans la culture d'ici. Sérieux, si t'as pas mangé là, t'as manqué un morceau de porc du Québec!Voir plus

9 août 2025
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Christopher
5.0

Superb.Voir plus

9 août 2025
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Jude
3.0

So far so good.Voir plus

9 août 2025
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Antonio
5.0

Food ok, service on par, noisy environment!Voir plus

9 août 2025
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Aanchal
5.0

Wonderful meal with some of the most incredible duck & fish dishes! The atmosphere was wonderful & our server Niles offered some great food recommendations. Highly recommend, especially for a date night or a special occasion.Voir plus

4 août 2025
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Charles
5.0

Incredible overall experience. We had the pleasure of having Arielle & another server serve us & eloquently explain the menu & the dishes that came to our table.
As for the food, amazing. We had the fois gras nigiri to start, followed by canard in a can & stuffed pigs foot. All were above expectations & somehow didn't leave us suffering from over indulgence.
We'll definitely come back with friends & family!Voir plus

4 août 2025
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Catherine
5.0

Exceptional service at Au Pied de Cochon! The staff were incredibly attentive - checking in often & keeping our water glasses full. It's the small details like that which really elevate the experience.
The thoughtful presentation of each dish (& even the drinks!) was a standout. They walked us through how everything was prepared, adding a special touch to the experience. Even without speaking much French, we felt completely welcomed. A unique & memorable dining experience!
As for food, I would highly recommend the fois gras nigiri, stuffed pork foot, duck in a can.Voir plus

4 août 2025
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Nick
5.0

Experience was exceptionalVoir plus

3 août 2025
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Jason
5.0

Super fun & very tasty.Voir plus

3 août 2025
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Gervais
5.0

Service impeccable & nourriture délicieuse & non conventionnelle, une belle aventure pour le palais!!!Voir plus

3 août 2025
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Stéphanie
5.0

toujours parfait !!!Voir plus

1 août 2025
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Mayumi
5.0

Very good restaurantVoir plus

28 juil. 2025
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Dan
5.0

I've waited nearly 15 years to visit Montreal & come to Au Pied de Cochon. Not only was the food spectacular & delicious, but the service was outstanding. Beyond the usual care & attention one would expect from a restaurant of this caliber, I was very pleased that our server was so respectful towards my 11 year old son. He treated him so warmly & like a valued customer. Our server really listened to my boy's thoughts & preferences, & encouraged him to try new food experiences. My son felt so'grown-up' having that experience! We had a wonderful time & it's a visit I'm sure my boy won't ever forget. Thanks, PDC!Voir plus

27 juil. 2025
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John
5.0

My girlfriend & I were looking forward to sharing the Foie Gras poutine, but the guy put in the wrong order & we never got to eat it. Food is amazing here though.Voir plus

27 juil. 2025
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M
5.0

So nice I actually went twice. Like, the next day. Unplanned. It was just too nice. Make a reso though, you'll need itVoir plus

27 juil. 2025
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Danny
2.0

La nourriture était bonne, le service correct, mais le fait que Le Restaurant soit établi dans une longue pièce exiguë, où il y a trop de tables pour se sentir à l'aise, amène une réverbération du bruit qui enlève beaucoup de plaisir aux plaisirs de la table. La musique devrait aussi changer beaucoup car le volume est beaucoup trop fort pour l'endroit, avec beaucoup trop de basse, & d'un choux douteux. Bref l'atmosphère m'a empêché d'apprécier ma soirée.Voir plus

27 juil. 2025
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Zachary
5.0

Dining at Au Pied de Cochon in Montreal is less a meal & more a rite of passage for lovers of indulgent, unrestrained Québécois cuisine. The iconic Duck in a Can (Canard en Conserve), is a culinary spectacle that lives up to every bit of its mythos. It arrives with all the dramatic flair you'd hope for a literal can is opened tableside to release a rich, intoxicating cascade of duck breast, foie gras, balsamic demi-glace, & tender cabbage over a golden crouton, creating a plate as unapologetically decadent as it is deeply satisfying. It's rustic, bold, & laced with the kind of culinary confidence that defines the Pied de Cochon experience.

Alongside this tour de force, we ordered the Seafood Tower for Two, which offered a stunning contrast in tone. Where the duck is heavy, comforting, & primal, the tower was light, elegant, & vibrant a vertical celebration of freshness. Plump oysters, briny & kissed with mignonette, rested beside tender clams, juicy shrimp, & perfectly poached lobster. Each bite was refreshing, a clean counterpoint to the richness of the main event, making the two dishes unexpectedly perfect foils.

The atmosphere inside Au Pied de Cochon is electric with a kind of joyous irreverence. The space is lively & unfussy, filled with the hum of locals & tourists alike food pilgrims drawn by the legacy of Martin Picard's exuberant vision of Québécois cuisine. The open kitchen hums with energy, & there's a warmth & theatricality that makes every dish feel like part of a show.

This restaurant is more than just a place to eat it's a culinary landmark. It celebrates excess not for shock value, but as an ode to the richness of local ingredients & the traditions that shaped them. Whether you come for the legendary Duck in a Can or the pristine seafood, you're stepping into a living, breathing emblem of Montreal's food scene. It's not just worth the hype it defines itVoir plus

24 juil. 2025
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SONJA
5.0

Sitting at the bar was an action filled experience. Lovely people & staff. Keep in mind you'll have a long wait if ordering the Canard en conserve, make sure to order appetizers. The fresh fruit dessert was mind blowing. Who knew the mixture of radishes, yellow & red cherry tomatoes with raspberries, cream & maple syrup would be so heavenly❣?Their special chili vodka was spicy but doable.Voir plus

13 juil. 2025
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