Monday | 11 am - 9 pm |
Tuesday | 11 am - 9 pm |
Wednesday | 11 am - 9 pm |
Thursday | 11 am - 9 pm |
Friday | 11 am - 11 pm |
Saturday | 11 am - 11 pm |
Sunday | 11 am - 9 pm |
Amenities, services & more
Reviews for Rotisserie Portugalia
Reviews often mention
Display Allchicken(93) sandwich(37) poulet(30) fries(25) portuguese(22) poutine(16) supremo(15) salad(13) sauce(12)
It's take away, but oh my the food is just incredible. Definitely best Portuguese chicken in town.
Their spicy/hot sauce has this freshness that is just incredible. If you're ordering chicken go non-spicy & get the hot sauce (unless you're a die-hard spice lover)
The chicken is juicy & charred & well seasoned. The fries are great, the salad is awesome, the rice is good. So happy with my meal. Will be my go to place.View more
La poutine au poulet avec leur sauce épicée est de loin la meilleure poutine que j'ai mangé à Montréal. Un délice. La portion est généreuse, le poulet est extra. La sauce épicée vient relevé le tout. Vraiment un gros coup de coeur.View more
Leur poulet roti est tout simplement génial! La sauce volcanique est très épicée & je vous jure c'est trop trop bonView more
Amazing chicken & sauces! Got it delivered by Uber. Te only thing I can say constructive is that They over killing the packaging, I mean it's really good quality for the use. Gooooood chicken! Try the supremo sauceView more
Delicious takeout chicken & delicious fries. Perfect piri piri sauce. 10/10View more
Long overdue review. Great Portuguese resto. Small restaurant, so it is a pick up only joint. Bought the family chicken combo plate that came with fries & salad. The chicken was flavorful, tender & & just plain delicious. Couldn’t go wrong with homemade fries & a nice big salad with a light & tasty dressing. Their hot sauce is phenomenal. The price was reasonable for a family combo. We were two, & had lots of leftovers.
A must for take out & the staff are friendly & amazing. Parking might be a little of a hassle when picking up.View more
Chokbar de fou comment c’était bon, gourmand le sandwich était bien gros nan vraiment incroyable la sauce aussi des frites bien assaisonnées & croustillantes dans une portion généreuse pour 20$ j’en ai eu pour mon argentView more
Been waiting a while to write this review because I didn't know what sort of handicap to give my experience - we got the food for take-out, but it took an hour to get to us, & obviously the quality can be affected.
The fries - are a disaster, mealy, limp, & they don't re-heat well. The chorizo was nice, popping skin, fatty, & tasty, though they were quite dry. The chicken was quite good, though I felt it was a massive failure that their 'spicy' version was just caking the chicken in red pepper flake. What made this even worse is that the Pirri Pirri sauce that came on the side was phenomenal. THAT should be the spice. I do feel I might owe this place an in-person visit, to taste the food live, but the first impressions were not that great.View more
Je connais Portugalia depuis 4-5ans & je me dois de dire c'est l'un de mes restaurant préféré car ils font cuire sur un lit de charcoal! Je salive à penser ce que je vais écrire comme commentaire! Le plus drôle est que je n'ai jamais mangé à l'intérieur! J'ai toujours commandé & été le chercher.
Au travail on m'avait parlé de ce resto mais qu'il fallait commander 3-4hrs pour être sûr. Donc la première fois j'ai été en personne & dis au cook que je vais prendre une cuisse & lui de me répondre qu'elle sera prête dans 3hrs que toute est déjà vendu d'avance... ok, j'aurais dù écouter mes collègues, donc de retour chez
Mes 2 premières commande ont été le sandwich & chaque fois je dois avouer qu'ils était légèrement sec, qu'il manquait de sauce mais bon c'est un sandwich ce n'est pas un hot chicken. Mais le goût du poulet était vraiment bon! .... Par contre, le ROI c'est le poulet entier !!! Cuit en papillon avec leurs épices & tout, sur le charcoal pendant 3-4hrs....OMG !!! incroyable, Meilleur poulet en ville. J'achète que ça, je crois que j'en ai acheté à date une dizaine!
Si vous voulez mon conseil, appelez 3-4hrs d'avance, commander le poulet entier & vous ne serez pas déçu!