Monday | 5 pm - 11 pm |
Tuesday | 5 pm - 11 pm |
Wednesday | 5 pm - 11 pm |
Thursday | 5 pm - 11 pm |
Friday | 5 pm - 11 pm |
Saturday | 10 am - 3 pm, 5 pm - 11 pm |
Sunday | 10 am - 3 pm, 5 pm - 11 pm |
Amenities, services & more
Reviews often mention
Display Allpub(17) cocktail(17) oyster(15) huitre(14) drink(12) wagyu(11) steak(10) frites(9) qualite(8)Pretty smooth vibe! Cozy atmosphere! I was really impressed by the welcoming personnel. From the oysters to the wagyu steak... Delicious menu! Plus, the way they give their everything for a simple mixed drink brings me to the fact that their service is absolutely A1. Nothing to complain about from my end! You'll absolutely love it as wellView more
Payer 40$ pour un steak avec des frites congelées presque froides quand on s'appelle "pub gastronomique" c'est de l'abus. De plus il faisait froid dans le restaurant, les toilettes n'étaient même pas chauffées...View more
Je commencerai par dire que le service est très bon, on ne s'est aucunement senti délaissé, & il est sans aucune prétention. Nous avons essayé le MTLàTable, qui, pour un 4 services à 35$, semblait être une bonne occasion pour tenter leur fameux boeuf « wagyu » québécois qui provient de leur propre ferme. Thumbs up pour ça ! Pour l'entrée, Tataki de thon relativement bon, mais maigre portion. Salade de courgettes également très petite & fade, semblerait que la salade automnale soit meilleure, pour ceux qui tenterait le MTLàTable. La cuisson du Steak-Frites était tout à fait satisfaisante, comme demandé, avec un certain niveau de « crust » très correct. Le steak était également bon, bonne coupe & de bonne qualité, mais vous ne devriez pas vous laisser tenter par le gimmick « Wagyu ». À prendre si vous voulez un steak-frites, & vous faire votre propre avis, mais je n'ai pas senti une grande différence par rapport à du boeuf AAA de bonne boucherie. Les frites quant à elle sont décevantes. Je peux comprendre que par soucis de rapidité, l'on offre des frites surgelées, mais ça ne colle pas avec la description du restaurant qui se veut être « gastronomique ». Le tiramisu se présente sous une petite portion également, mais tout de même très bon. Je ne saurai pas dire si c'est fait maison ou non. En somme, 3.5/5. 4/5 dans le cadre du MTLàTable, 3/5 autrement (si nous avions payé plein pot). Je ne regrette aucunement de l'avoir essayé, c'est un nouveau restaurant & le MTLàTable semble être l'occasion parfaite pour s'en faire sa propre idée.View more
not sure how this has such a high rating. our sever was fantastic, but the food was very lacking for the most part. we came with three people so we had a good number of their dishes. small portions in general. we shared a bit everything. appatizers: 3 slices of seared tuna with ponzu, fine underwhelming, very meagre portion. samosas, honestly not bad. soups/salads: zucchini with cheese: terrible, bland. squash soup, pretty tasty, automnal salad with squash, cranberry, & pomegranite dressing... star of the night mains: quebecois "waguy" steak frites.... so mid. fries were worse than frozen ones, sauce was literally basically jsut a demiglace nothing else, gnocchi not bad, salmon on hummus with pommegranite seeds & zucchini would be good if... salmon was cooked well. it was a bit fishy & overcooked to start. sent back, got another that was cooked well, oversalted, & still fishy. hummus & such were quite nice though. desserts: unremarkable tiramisu, unremarkable chocolate mousse, & a "lemon square" that was just a vegan grocery store level vanilla cake, no hint of lemon & very dry. overall, space is fun enough, servers are very nice, but food is very lackingView more
Went on a Friday, atmosphere was great, Dj was on point, food & service was impeccable. I recommend asking for the upgraded cut of steak, it's really worth it. Will definitely be backView more
Très bon service! La nourriture était bonne, de bonnes portions & super belle présentation. Tataki de thon excellent. Seul point négatif le plat/ steak était froid. Un beau & bon restaurant à essayeView more
Omg. Where else can you find a 25$ table d'hôte this good! Everything I tasted was top notch. Oysters, samosas, fries, wagyu steak & truly one if the most amazing tagiatelle (truffle) pasta dishes I've ever had. The chocolate mousse was also perfect. I'm quite critical & I have found that every bite was perfectly prepared, I was dancing in my seat. Can't wait to go back.View more
Pub Arya is a must try for everyone! This is the type of restaurant that is missing from this area. Super Trendy vibe, amazing & unique food options, & great service. On the weekend, the DJ brings a new atmosphere to the place where you want to continue the party until 3am! Their cocktail menu is unique & so delicious. The food is amazing. Never had wagyu steak like that before!. Their lobster Mac & cheese is to die for & their raw bar... one of the best oyster bars in the city!!View more