Filter & Sort
District
( Selected)
AND
Places
( Selected)
AND
Option
( Selected)
Dietary restrictions
OR
Cuisine
( Selected)
OR
Dish
( Selected)
OR
Type
( Selected)
AND
Amenities
( Selected)
AND
Services
( Selected)
AND
Special Menu
( Selected)
AND
Atmosphere
( Selected)
Time
( Selected)
Budget
( Selected)
Sort By

RestaurantTop Pick

Barroco

A lively restaurant with subdued lighting, stone walls & a European-inspired daily market course.
4.7$$ & $$$
Opens Today at 6 pm
Monday6 pm - 10:30 pm
Tuesday6 pm - 10:30 pm
Wednesday6 pm - 10:30 pm
Thursday6 pm - 10:30 pm
Friday5:30 pm - 11 pm
Saturday5:30 pm - 11 pm
Sunday6 pm - 10:30 pm
Barroco - Restaurant in Montreal - Menus, Hours & Reviews - updated July 2025 - RestoMontreal.ca
FrenchSpanishComfort FoodGrillMarketFine Dining / UpscaleGreat selection of cocktailsGreat selection of winesOyster Bar / Raw Bar
Ad
7 days a week we see our establishment become to Old Port passer by's a newfound treasure, as well as a second home The essence of Barroco doesn't solely reside on a single element, but rather in the harmony of various ingredients that create comfort and a "feel good" dining experience. With pride we hand picked every single detail in our restaurant : from the static motion (décor and set-up) to the impeccable delivery of satisfaction.

Amenities, services & more

Ad
Ad
Ad

Best Old Montreal Restaurants

Tiradito Restaurant

Tiradito

1076 Rue de Bleury
(1957)
Steak Frites St-Paul Restaurant

Steak Frites St-Paul

405 Rue St-Antoine O
(1903)
Gandhi Restaurant

Gandhi

230 Rue St-Paul O.
(1709)
Restaurant Mélisse Restaurant

Restaurant Mélisse

719 Rue William
(1715)
Restaurant H3 Restaurant

Restaurant H3

340 Rue de la Gauchetière O
(1149)
Ad

Events Nearby

Ad

Reviews for Barroco

4.7 with 603 ratings on RestoMontreal.ca

Food
Service
Boost your reputation.
Page 1 of 1 - 29 Reviews
Maya
4.0

Un petit restaurant de grande qualité, une ambiance conviviale, un service excellent & une expérience culinaire complète. Je mets quand même 4 étoiles pour quelques petites raisons. Nous avions une réservation mais avons dû attendre 35 mins pour être attablés, le serveur nous a donc offert des verres de bulles en attendant dehors comme il faisait très beau. Le menu est riche & appétissant. J'ai trouvé les portions petites pour le prix quand même dispandieux. Tout ce que nous avons mangé était délicieux. La morue était un peu salée à mon goût, mais les plats terre & mer, les entrées & les madeleines sont à ne pas rater. Florian nous a assuré un excellent & plaisant service. Nous avons attendu près de 30 mins pour les entrées, 45 minutes pour les plats & 25 minutes pour le dessert ce que j'ai trouvé quand même long. Nous sommes restés longtemps après l'heure de fermeture & c'est apprécié. Un des petits restaurants à Montréal où la qualité du service & des plats est bien palpable.View more

Jun 8, 2025
Report
on Google
Veronica
5.0

Nous avons pris le menu découverte 3 services à 45$. + 2 cocktails chaque. Le tartare de boeuf, le gravlax, la morue, le bucatini, & les panna cotta étaient tous une réussite. Excellente bouffe. Portion du tartare de boeuf & de la morue un peu petite, on en aurait repris volontier tellement c'était bon, mais vraiment rien à redire sur le rapport qualité/prix pour un restaurant en 2025. Les prix sont très raisonnables & ne coûtent pas les yeux de la tête contrairement à plusieurs endroits ailleurs. Même chose pour les cocktails > des belles créations originales qui sont « boozy », & pas juste « 1-2 oz/cocktail » qu'on sent à peine les effets. & la glace est haut de gamme (100% transparente) donc fond beaucoup moins vite, (détail important pour moi). J'y retournerais volontiers!

Pour l'ambiance > tamisée, chaleureuse, belle déco de bon goût, & volume de la salle très correct.

Seul petit bémol > service un peu lent ce soir là, mais toutes nos requêtes ont étés respectées (table près du foyer, facture en même temps que le dessert etc.)View more

May 6, 2025
Report
on Google
Ad
Felipe
5.0

We had a reservation for 9pm but ended up waiting at the bar for 45 minutes without any acknowledgment for the wait, which was disappointing. however, the food was excellent-unique, flavorful, & really good. we loved it! the dessert, the crème au chocolat & madeleines, though, was the least impressive part of the mealView more

Mar 9, 2025
Report
on Google
Le
5.0

J'ai tout adoré de cet endroit! La déco, l'ambiance (bonne musique variée pour tout les goûts), la nourriture & le service! Très belle carte des vins avec beaucoup de choix, & très beau menu également. +++++ pour la cuisine! J'ai passé un excellent anniversaire, merci pour l'attention sur le dessert!View more

Feb 25, 2025
Report
on Google
François
5.0

Très bonne adresse gastronomique dans le Vieux Port de Montréal, petite salle tamisée, cosy, aux allures de Jazz bar, avec d'excellents cocktails.
Bien que les portions soient parfois justes, on rajoute des madeleines en dessert & on est rassasiés. Mélanges des goûts intéressants, des classiques légèrement revisités avec saveur.
Un service moins bon pour notre 3ème fois.
Je recommande vivement ! (Surtout le Menu spécial en début de semaine).View more

Feb 24, 2025
Report
on Google
Paola
5.0

Barroco was a delightful find. I was intrigued by the decor, & more importantly, the service was incredible. My husband & I started off meeting a wonderful waitress by the name of Alessandra. Alessandra was very helpful in choosing my cocktail for the evening along with our scrumptious dinner. Along with dinner, we wanted to order a bottle of red wine that would pair nicely with the paella we ordered. Alessandra immediately introduced us to a sommelier by the name of Phillip. He was definitely an expert in his field. Phillip shared his passion & experience in describing a bottle of wine that would make our palettes pop. We scored the best bottle of wine with our chosen meal. That particular bottle he chose was absolutely perfect. Thank you, Phillip, for helping us. The evening does not stop there. Alessandra, the waitress circles back to us & offers us a dessert menu. My husband & I had one glass, each of the red wine left to enjoy. Instead of dessert, we asked Alessandra if she could bring a cheese platter with brioche bread. She did just that. Phillip also circled back to us, & once he learned we were essentially having cheese & bread for our dessert with our wine, Phillip was very excitedand said, "Nice choice." Barroco, you have a wonderful restaurant, but what makes it even better is your staff offering their best cutomer experience. Thanks again for making every one of my husband's, & of course, my taste buds explode!!View more

Aug 23, 2024
Report
on Google
Bowen
5.0

Was an awesome experience, servers were so nice & very helpful, very nice interior of the restaurant, love the atmosphere, food is delicious & is worth trying everything! Beef tartare was magnificent, the more changes when I walked in, love the lighting & comforting seats, having farm to table is refreshing to hear knowing the food will be fresh & yummy, from appetizers to dessert simply the best!View more

Jul 10, 2024
Report
on Google
Ad
Nichita
5.0

This rather small & private restaurant has an amazing ambiance & decor. The food is exceptionnaly good & well presented. I recommend the tasting menu which comes in 5 services plus dessert. The value & the portion sizes are also very good. The service was great as we had a server present every dish that was served & always keep our glasses full. Highly recommend!View more

Jul 10, 2024
Report
on Google
Sarah
3.0

Food was good but not memorable. The waiter brought us two shooters in the beginning we didn't request & said it was because we were "appreciated customers" & then also brought us a dessert we didn't order at the end & at first we were overjoyed with the amazing service until the bill arrived & we were charged $11 for each shooter on top of the full priced dessert. I thought that was incredibly tacky & dishonest of them & would not go back for this reason.View more

May 24, 2024
Report
on Google
Ailsa
4.0

Un peu cher si on compare à d'autres adresses similaires mais tout était très bon: les huîtres à tomber, les poissons très bien cuits, les desserts bons & originaux. Les vins trop chers, mais sélection de spiritueux au topView more

Feb 27, 2024
Report
on Google
Cedric
3.0

Le service était vraiment impeccable. Pour la nourriture, l'entrée une brioche accompagnée de fromage,radis & cornichon était un vrai delice. C'est au repas principal que cela c'est gâché. Mon magret de canard était cuit inégal. J'ai eu le droit à des morceaux qui avait l'air bleu & très dur à couper. Les endives manquaient d'assaisonnement mais la purée de carotte & le jus était excellent. Ma copine elle a pris la paella & la gambas était trop cuite & la paella n'avait pas la croûte de brûler que doit avoir une paella. Le dessert semifreddo aux pommes poché, chaque composants était un delice séparément mais ensemble ça partais dans tous les sens. Le couple de la table à côté de nous on eu la chance eux de se faire offrir un tartare car ils ont hésité entre deux entrée. Super gentil mais de quoi nous rendre jaloux. Cela dit, je reste un peu déçu de mon expérience surtout en tant que fan de top chef, nous pensions pouvoir voir Jérémie qui était pas là. Ah oui & si vous y allez attendez vous à payer votre eau pétillante même si le serveur vous offre le choix entre de l'eau plat ou pétillante!View more

Feb 11, 2024
Report
on Google
Ad
via Libro
5.0

Everything was wonderful!
Celebrated my hubbies birthday & they added sparklers to dessert & sent over free after dinner shot digestive to celebrate!

Also I have an allergy & they were VERY knowledgeable & accommodating!

Feb 3, 2024
Report
via Libro
5.0

Loved everything from the cocktails to the dessert. A wonderful experience

Jan 25, 2024
Report
via Libro
5.0

Delicious, great ambiance, excellent server... only the dessert was a slight disappointment (thinking the apple dish was vegan & gf which I am not opposed to, but was not as good as rest of meal)

Jan 20, 2024
Report
via Libro
4.5

Lovely place to eat & service. We didn't love the presentation & pairing of celery root with short ribs, but short ribs amazing! Also we got the dessert & not sure of the name, but looked Iike kids spaghetti & we didn't love it. Service was excellent. Thank you!

Jan 20, 2024
Report
Ad
Sarah
5.0

The food was fantastic, especially the desserts. The service was excellent as well & we truly valued the recommendation given . Highly recommendView more

Jan 19, 2024
Report
on Google
Tommy
5.0

The food was beautiful, the staff was beautiful & the place is beautiful. The drinks are very nicely made, & the food is perfectly balanced. The brioche was delicate & the cheese & butter that it came with were a wonderful paring. The salad with anchovies & bacon was delicious. The hen had a wonderful creamy sauce & soft mushrooms. The pasta with ricotta was truly delight. We had a dessert that we ate so quickly I forgot to take a picture but it had a very nice apple confit on top. Lastly the staff was not only gorgeous but they were funny, knowledgeable & attentive. I'd love to come back & get through the entire menu.View more

Jan 16, 2024
Report
on Google
Nadia
3.0

Je voulais essayer ce restaurant depuis très longtemps j'y suis donc allé pour mon anniversaire...la réservation était prévu pour 21:30 nous avons attendu environ 40 min debout à l'entrée pour notre table , malgré l'attente très longue je souhaite souligner que le jeune homme à l'accueil nous a offert un verre de bulles en attendant mais nous ne buvons pas d'alcool donc nous avons refusé. Malgres cela ce fut quand même un très beau geste de sa part... Nous avons ensuite été assigné à notre table après 15 minute d'attente le serveur & venu nous voir & nous savions ce que nous voulions comme entrées Le tartare & la pieuvre nous avons demandé un extra chips pour accompagner le tartare quand le serveur & revenu avec les entrée cela avait été oublié donc on lui a dit de laisser faire & que c'était correct il est donc revenu avec les chips en nous disant que c'était un oubli de la cuisine... Les entrée étaient délicieuse tout de même le tartare succulent les portions moyenne de bonne taille pour 2 personnes. Nous sommes passés au plats principaux BASSE CÔTE DE BOEUF ÉRABLE & BALSAMIQUE VIEILLI & la PAELLA BARROCO La basse côte était tendre savoureuse la sauce était très goûteuse une de meilleure que j'ai pu goûter accompagné de sa purée 10/10 Par contre la Paella m'a énormément déçu elle n'avait pas de goût elle était très fade & manquais de saveurs! Les pétoncles étaient réussis mais les gambas étaient beaucoup trop cuites....dommage je m'attendais à une explosion de saveur.. Ensuite pour le dessert la mousse au chocolat était wawww exquise avec des câpre frite & il y avait même de l'huile d'olive j'ai adoré.. Dans la réservation effectuée il était inscrit si possible d'avoir une petite bougie pour mon anniv mais bon il n'ont pas porté attention! Pour conclure la soirée on demande l'addition & règle.Je regarde ensuite & je vois qu'il y a un plats en plus qui a été facturé j'essaie donc d'attirer l'attention du serveurs mais nous regarde pas donc sa prend au moins 15 mins pour qu'il viennent à la table voisine & la je lui dit peu tu venir.... Il viens je lui explique que sur l'addition j'ai un plat de Champignons à 23$ qu'on m'a facturé à ma grande surprise il ose me dire non tu a pris les champignons en entrée je m'obstine avec lui & lui dit non pas du tout nous avons pris le tartare & la pieuvre nous étions que 2 il me dit encore non vous les aviez !!!! A ce moment coincée je lui dit j'ai pris des photos je lui montres & je vois que malgré lui avoir montré les photos il doute encore....je me suis sentis tellement insulté & gêné! Il part & reviens en disant vous voulez un verre? Ou vous voulez vous faire rembourser nous lui disons nous faire rembourser puisqu'on ne boit pas!!!! La cerise sur le gateau il quitte sans même nous dire qu'il était désolé que c'était un mal entendu rien du tout carrément on dirait qu'on lui demandait de la charité puisqu'on demandait un remboursement... Le jeune homme qui était à l'accueil qui avait fait un beau geste au début viens donc avec le terminal pour effectuer le remboursement & nous explique que la table avant nous c'était fait offerte cette entrée qu'il ne l'avais pas enlevée de la table & qu'il était désolé.. J'ai vraiment été déçu du comportement du serveur jamais je me suis sentis insulté à ce point!!!View more

Jan 7, 2024
Report
on Google
via Libro
5.0

My Barroco dining experience was one of the major contributing factors to a dream weekend in Old Montreal. This for the two of us is the perfect restaurant - five stars for intimate seating, incredibly attentive staff, timing, ambiance & food. I had the rib eye. - I am fussy about my steak, this beauty combined the buttery texture of rare with crunchy fat interspersed. My friend described her duck as moist & succulent. Silken mashed potato & whipped yam accompanied. The mousse dessert was beyond sinful. Thank you for this evening!

Nov 19, 2023
Report
Khorshid
5.0

I celebrated my birthday here with my parents, decent food, atmosphere is nice & cozy, & the service was good. For appetizer,the grilled octopus & for dessert millefuille is a highly recommended!View more

Oct 22, 2023
Report
on Google
via Libro
3.5

Had a really good meal & enjoyed ourselves, buy my partner is dairy free & we were told nothing could be done to have a dessert option, so we left disappointed. Most restaurants offer to do something to accommodate.

Oct 21, 2023
Report
via Libro
4.5

We did the tasting menu are really enjoyed most of the dishes. The pacing was a little off & really didn't care for the dessert. Service & ambiance were really nice, though.

Oct 5, 2023
Report
Frederik
4.0

We didn’t have a reservation so we got a table outside which was rather cozy & cute . As appetizers we ordered the Burrata & the octopus which were ok . We felt that the raspberry vinaigrette didn’t really work with the burrata & the octopus was a bit overcooked. However as a main course we ordered the beef short ribs & a glass of red wine both were delicious & worked very well together . For dessert we got the millefeuille which was also pretty good . Service was good & friendly .View more

Sep 17, 2023
Report
on Google
via Libro
5.0

Tous les plats du menu était excellent, peut-être une pointe de peps manquant au niveau du dessert, mais globalement une très belle expérience pour nous ! Merci

Aug 28, 2023
Report
via Libro
4.0

Très belle expérience gastronomique. Nous étions 3 . Service á la hauteur dans un cadre agréable & intime. 2 bémols toutefois: 1)la musique d'ambiance bien trop forte ce qui oblige á élever la voix pour s'entendre. De plus le style de musique correspond plus à un bar de nuit branché qu'á un restaurant haut de gamme.
2) nous avons choisi un menu dégustation à 5 plats. Exquis! Mais il est arrivé 2 desserts a partager a 3 . Même si les portions étaient bien correctes , nous aurions apprécié d'avoir 3 assiettes individuelles. Ça aurait eu plus d'allure. & le sabayon plus pratique a déguster á la cuillère.
Si ces 2 points peuvent être corrigés, alors ce sera parfait!!

Jul 23, 2023
Report
via Libro
4.5

We had an absolutely delightful time at Barocco last night. I had the short ribs which were outstanding. My husband had their paella. The desserts were unique & delicious. Our waiter was lovely...terrific recommendations & exceptionally friendly! I highly recommend this restaurant if you are in Old Montreal!

Jun 27, 2023
Report
via Libro
5.0

We drove from Boston to Barroco for our first trip post pandemic to celebrate everything we missed--birthdays & anniversary. It was just as great as we remember. The oysters, octopus, eggplant, pasta, wines & dessert made such a special meal & the service from Sam & others spoiled us. So glad Barocco is still doing what they do best---everything!

Jun 9, 2023
Report
via Libro
5.0

Super ambiance intime, des goûts sublimes, une expérience culinaire parfaite de l'entrée au dessert. Le menu dégustation vaut vraiment le coup !

Apr 9, 2023
Report
via Libro
1.5

Only half of our party had their drink orders taken, the other half never was asked. We were given dessert menus & the order was never taken. It took 1 full hour after our meals were done to get our bill. The waiter never asked about dessert we had to flag him down for our cheque.

Mar 30, 2023
Report