Sorry, this website needs Javascript. Javascript seems to be disabled in your browser. Please, enable it from your browser settings or try to refresh this page.

Nonya - Mile-End, Montreal Restaurant | RestoMontreal.ca

We were unable to locate your current position. Make sure location services is enabled or try refreshing this page.

Subscribe to our newsletter

About us

Discover fine Indonesian cuisine, carefully prepared and at very affordable prices. Located in the Miles-End district with its terrace on rue Bernard O. this typical, warm restaurant is one of the best places for an amazing cuisine that is both different and sought after. Nonya has something for everyone. The menu offers classics such as Rendang beef and Sambal chicken and includes a ...
Read More

Details

Capacity: 40 We accept: Master Card, Visa, AMEX, Interac, Cash

Our Specialties

Beef Rendang, Sambal Chicken, Vegan Delight

Menus (1)

On the web

Follow Nonya for the latest news.

Events Nearby

Montreal YUL EAT Festival 2018

Sep 10, 2018 to Sep 16, 2018

Montreal's Italian Week 2018

Aug 03, 2018 to Aug 12, 2018

Just for laughs Festival Montreal

Jul 14, 2018 to Jul 28, 2018

Stats(Unique Visitors)

today ▸ 3

this week since Mon. ▸ 19

last week ▸ 138

beginning of the month ▸ 368

last 12 months ▸ 15 594

3.6/5based on 24 votes

Food
Service

Write your review

Distribution of ratings

Nonya Rating Distribution

Our reviews (23)

Page 1 of 2 - 23 Results
2 Reviews
Service
Food
2.5

Nous avions souper à ce resto à ces tous débuts et avions trouvé les plats originaux
et très bons.

Six ans plus tard, nous y sommes retournés pensant retrouver la même cuisine.
Erreur les plats semblaient avoir été réchauffés à quelques reprises, difficiles de distinguer lequel
était le boeuf et porc
La cuisse de canard tellement dure, impossible d'avoir une boucher, nous n'avons pu la
mangée. Les petites brochettes d'agneau étaient également très dures.
Le plat de poulet tellement épicé que nous n'avons pu le manger.

Bref pour un prix très élevé, c'est quasiment scandaleux. Nous n'y retournerons
certainement pas.

(by Google™ Translate)
Service
Food
2.0

Under previous management, this used to be one of the great restaurants in the city, serving exquisite, varied, beautifully presented cuisine, in a candle-lit atmosphere with soothing Indonesian gamelan music. We ate there several times, although, because pricey (a meal for a couple with a bottle of wine could set you back $150 or more), it was always a special occasion restaurant for us. When we went back this time, expectations were dashed. The sound track was the same, but the atmosphere was harmed by the changed colour scheme (rather than pleasing yellow, uniform chocolate brown), no table cloths or candles on tables marred by scratches and scars. The food (we had the meat tasting menu) was not as carefully presented, had almost no vegetable content, and was not only too spicy but all spiced the same. To compensate, we drank as much water as the wine we ordered, a full-bodied red that shouldn't have been on the menu. The waitress was personable and sweet, the service fairly fast (probably because the food was hastily slapped together), but considering that fact that the prices were the same or even higher, we felt thoroughly ripped off. This evening -- one of the first temperate spring-like days of March -- the restaurant was almost empty. This was in conspicuous contrast to other restaurants in the area, and to this restaurant as it used to be. I think Nonya's has lost much of its loyal clientele already. I expect it will close soon. DON'T GO TO THIS RESTAURANT. The other high ratings don't apply anymore. We for sure won't set foot in it again.

(by Google™ Translate)
9 Reviews
Service
Food
2.0

Personnellement je ne recommande pas ce restaurant.

La formule tapas a la sauce je me la joue restaurant espagnol cool du plateau avec des spécialités indonésiennes ne fonctionne pas du tout.

Le service a pris du temps alors que le restaurant était a moitié vide.
Alors je me demande ce que cela donne quand ils sont surchargés de travail.

Les portions... Sérieusement pour le prix... Des portions minuscules.
Il est connu que les tapas sont des petites portions de nourriture mais la c'était digne de portions que l'ont met dans des petridish de laboratoires.

À chaque commande il arrivait que la serveuse oubliait des plats donc nous étions obligé de lui rappeler si par hasard un plat ne s'était pas perdu en cuisine.

Donc non on n'y retourne pas.

(by Google™ Translate)
2 Reviews
Service
Food
2.0

La nourriture est bonne sans être merveilleuse et la présentation est soignée. Par contre, le service a été très lent : 1h pour recevoir une soupe et 1h30 pour le plat principal.

Ce qui me dérange : Nous avons demandé plusieurs aux serveuses quand la nourriture serait prête. Aucunes ne nous a répondu : elles nous évitaient pour ne pas avoir à répondre, évitant même de venir remplir notre bouteille d’eau qui était vide.

À 45$ le couvert, on s’attend à être informer que le service prendra 1h30. Dommage que l'unique resto indonésien de Montréal en profite pour faire de l'argent avec une clientèle qui ne veule pas voir revenir.

(by Google™ Translate)
2 Reviews
Service
Food
4.5

Superbe expérience!

(by Google™ Translate)
12 Reviews
Service
Food
4.0

Our first time here, we had the seafood tasting menu. I'm extremely familiar with cuisine from the region and I thought it was very good. Everything was flavourful, and balanced. The portion sizes were just right.

Service was pleasant though rather slow(it was packed!).

I'd definitely recommend the restaurant.

(by Google™ Translate)
2 Reviews
Service
Food
2.0

Already visited Nonya"2 locations ago"(on The Main). Then a true gem(why they also moved,twice,to better locations each time.).Even at present location,when we last visited,it was was was WAY better than this occasion..Now a very base attention to what should have been a great experience characterized the visit!
We have had Rijstaffel in Indonesia,via Europe,to Nonya,and before this dreadful experience,Nonya was in the better part of the upper half.
This time,however,the best we can say is that the washroom section,in the basement,(especially generous for the female visitors)was a great experience,and with its subtle Sundanese soundtrack fully as what one would want in such establishment.Nevertheless,with the doubtful"Quality"of the souper(the soup and grilled shrimps the golden exceptions),we sadly enough must conclude that the spectacular Nonya of the past is in Our present History.With this said,and even with the best of good will,plus knowledge that Indonesian cuisine is extremely rare in Quebec,then if we have to chose between Indonesian at Nonya,or no Indonesian at all,sadly enough the answer will be the latter.
WHY was it so sub-standard? Irrelevant,as any self-respecting restaurant MUST live up to a minimum standard! What we got served,on what was supposed to be a romantic anniversary,became instead a sad epitaphium of a once sublime restaurant.And mind you: We have been there 3 times,so WE can compare! So,Nonya,THANKS for the great experiences we had in the past,but also note:no restaurant can live forever on the reputation they once had!

(by Google™ Translate)
11 Reviews
Service
Food
5.0

Les plats sont présentés comme de véritables petites oeuvres d'art,ce fut un plaisir pour les yeux, ils sont aussi très savoureux et le service impeccable. Restaurant sans prétention , mon retour là-bas se fera sous peu!

(by Google™ Translate)
20 Reviews
Service
Food
2.0

I am usually open minded and thrilled about trying new cuisine but Nonya just didn't do it for me. It is said to be one of the best according to guide resto voir so go ahead, try it out. People who love Indonesian would probably love their food. Service was nice and ambience regular.

(by Google™ Translate)
10 Reviews
Service
Food
4.0

Turn a blind eye to the restaurants outward appearance and an inviting inner atmosphere awaits. Fine Indonesian cuisine. Even if you've never tried it before, you'll feel like you've travelled to another part of the world. An gastronomic adventure waiting to happen.

(by Google™ Translate)
9 Reviews
Service
Food
5.0

During the summer the terrace here is absolutely lovely.

I don't understand how some of the other reviewers felt that the food was not well prepared or well seasoned. True, the service at Nonya can be slow, but that is only because everything is SO FRESH it is only prepared when you order. The servers are also very sweet and very very friendly.

Also, having lived almost 20 years in Indonesia, I can guarantee that the food is excellent. It does not have the taste that food on the street has, but if you go into any Indonesian home that takes pride on feeding its guests well, that is the fare you will be given.

All in all, I love Nonya, it's a wonderful restaurant with excellent food and lovely staff - and I am not easily pleased.

**I want to add that I recently sent four foodie friends to Nonya, they LOVED the food, the portion of rendang was not only excellent, but huge, and the waitress was very sweet. When she found out it was my friend's birthday, she gave her a gift certificate for a free meal at Nonya at a later date.

(by Google™ Translate)
1 Review
Service
Food
2.0

My mainly negative experiences at Nonya:
1. The service is extremely slow - even on a busy Saturday night, they are short-staffed.
2. The forgetfulness of the waiters - my friend ordered martini and his drink came an hour later after reminding the waiter 3 times.
3. Our meals did not come at the same time. While 4 of the 6 people in my group received their meals, I and another friend had to wait 15 mins until his came and another 15 mins until mine came, despite the fact that the waitress said that my dish was coming soon.
4. My dish - shrimp in sizzling sauce was far too buttery and sweet. The first couple of bites are fine but after that it is almost unbearable.
5. The desert - creme brule - was very good.
6. One of my friends didn't receive his desert and was charged for it.
7. We were a group of 6 people and without asking, they made one bill. The waitress came with her calculator to our table to individually calculate the bills.
8. Finally, the food is over-priced for what it is worth. I cannot understand how it has received such high reviews. The restaurant staff or owner must be writing those reviews because it is impossible that it should have such high rating for service.

I've tried many restaurants in Montreal and I will have to say that I certainly DO NOT recommend this restaurant.

(by Google™ Translate)
1 Review
Service
Food
5.0

Ma première expérience chez Nonya a été délicieuse, tout comme la nourriture. Je ne connais rien à la cuisine indonésienne, mais je sais ce que mes papilles aiment et elles aiment Nonya!

Oui, le service est plus long, mais l'accueil est chaleureux et l'expérience en vaut la peine. J'ai pris la table d'hôte (très abordable à 20$ et selon leur site, c'est une promotion en cours les mardis et mercredis) et j'ai pu goûter aux rouleaux croustillants aux pousses de bambou, crevettes et poulet ainsi qu'à leur ragout de boeuf. J'avais droit à un dessert, mais après avoir pigé dans les entrées de mon amie (crevettes tiger sur salade de mangue et soupe au curry jaune avec crevettes, oeufs de caille, poulet et vermicelles) à maintes reprises, j'étais assez pleine. Les plats sont goûteux et le mélange des saveurs est apprécié. Pour ce qui est des portions, je n'ai rien trouvé à redire, bien que je sois extrêmement gourmande. À essayer aussi (bien que j'en aie oublié le nom): une boisson rose, non alcolisée, avec de fines tranches de noix de coco et de la glace concassée. Rafraîchaissant!

J'y retourne, c'est certain!

(by Google™ Translate)
5 Reviews
Service
Food
4.5

Excellent service, bouffe hors de l'ordinaire et toute l'atmosphère du Mile-end

(by Google™ Translate)
1 Review
Service
Food
2.0

Nous y sommes allés à deux, et les deux repas étaient beaucoup trop... créatif. La cuisine fusion poussée trop loin peut parfois être indigeste, et c'était le cas!

L'entrée de calmar, par contre, était délicieuse, donc le seul moment fort du repas. Les serveurs sont jeunes et inexpérimentés. Ils étaient difficiles à attraper, bien que sympathiques.

(by Google™ Translate)
1 Review
Service
Food
5.0

Quelle belle découverte! Restaurant très accueillant, la nourriture absolument fantastique et savoureuse (!) et un service exceptionnel. Je suis enchantée d’avoir eu la chance de faire cette découverte. Un retour immédiat en Indonésie – les arômes, les saveurs, les couleurs. Toute à fait sublime. Sera bien de retour pour essayer le Rijstaffel … et les autres plats au menu. Très satisfaite de ce choix.

(by Google™ Translate)
1 Review
Service
Food
2.5

..fooled by a great location and nice ambiance, we felt almost good despite of a slow and absent- minded service.. Till we've got our food... (We were four and each one of us ordered smth different)... All dishes we've ordered were unbalanced, too small and accompanied by nothing.. For example, Sate Ayam (chicken brochettes), as they show it on their website as an entry.. One of the main dishes we've ordered Sate Kambing (lamb brochettes) was prepared by the same principal - the same tiny pieces (too sweet and too dull) garnished with the same nothing and accompanied by a "bouillon a curry d'agneau" that was a tiny cup of a dull lamb stock diluted by coconut milk... I can continue on and on.. but..

If you like having your lunch at spots like Tiki-Ming etc and for you Friday night you need just a nice ambiance - this is a place for you!... but don't come too hungry:)))
... pity for a nice location with the terrace...

(by Google™ Translate)
40 Reviews
Service
Food
4.0

Quelle belle expérience! Nous avons été en groupe sur la coquette terrasse et avons pris le menu dégustation. L'aventureuse que je suis a été comblée - c'est bien exécuté et intéressant. Si vous désirez avoir un souper qui sort de l'ordinaire, qui est dépaysant mais dans un cadre de type "simple et chic", cela vaut définitivement le détour.

(by Google™ Translate)
14 Reviews
Service
Food
4.0

Wow! J'ai absolument adoré ma première expérience au Nonya. C'était d-é-l-i-c-i-e-u-x!

Je ne connais absolument rien à la cuisine indonésienne, je ne sais pas si ces plats sont représentatifs de la cuisine de là-bas, mais une chose est sûre: le Nonya offre une cuisine très fine, inventive et soigneusement préparée. Dans les plats du Nonya, on sent l'énergie humaine! (une chose qui fait malheureusement de plus en plus défaut à Montréal, à mesure que les grands consortiums gréco-canadiens monopolisent le marché) Dans ce restaurant, les saveurs indonésiennes sont orchestrées avec brio pour nous éveiller les papilles.

Les serveuses offraient un bon service - le service était attentionné et (très important) discret! -, mais j'ai l'impression qu'en ce samedi soir, elles n'étaient pas assez nombreuses pour répondre à toutes les attentes: le débit nous a semblé plutôt lent.

Mais quoi qu'il en soit, je recommande l'expérience à tout un chacun! Ça en vaut vraiment la peine!

Prix: compter environ 30$/personne pour la table d'hôte (vin, taxe et pourboire en sus) et 40-45$/personne pour les menus "d'exploration" (vin, taxe et pourboire en sus).

(by Google™ Translate)
114 Reviews
Service
Food
4.5

C'est un petit resto indonésien (un des seul à Montréal) que je me promettais d'essayer depuis très longtemps. Le repas a été tout à fait à la hauteur de mes attentes! Alors laissez moi vous le décrire.

Nous avons partagé: des rouleaux impériaux aux crevettes, poulet et pousses de bambou qui m'ont charmée mais qui au goût de mon amie donnaient un peu trop dans la crevette séchée. Il y avait également une purée de pommes de terre farcie (!) à la viande hachée et petits légumes. Le tout était plongé dans la friture afin de donner un bel aspect de patate entière! Pas mal réussi. La troisième entrée: des galettes de soya braisées servies avec une sauce soya sucrée.

Nos deux plats principaux ont récolté de meilleures notes que les entrées. De belles brochettes d'agneau et des crevettes à la lime servies avec beaucoup d'accompagnement. Des légumes braisés, des aubergines en rondelles avec sauce tomatée, brunoise de carottes et concombres, tofu au cari (complètement débile je n'aurais mangé qu'un immense bol de ce truc là!), du riz et une genre de galette de riz croustillant comme une chips!

Pour terminer le dessert. Un riz collant noir servi chaud avec du lait de coco! Moi qui ne suis pas trop dessert, j'ai adoré celui-là.

(by Google™ Translate)

WE RECOMMEND