FB Pixel Antidote Comptoir Végane - Mercier-Hochelaga-Maisonneuve, Montreal Restaurant - RestoMontreal

We were unable to locate your current position. Make sure location services is enabled or try refreshing this page.

Quick Searches

MORE

Book a Table

About us

Antidote is an extraordinary bistro with a menu that is 100% vegan, tasty and completely decadent!  Soft lights in the daytime and candlelight in the evening provide an enveloping and warm atmosphere where people feel at home.

At Antidote, nothing stops our chef’s innovation.  Our menu changes seasonally, whether it's a three cheese mac n'cheese (vegan of course!), a plate of “seitan en croute” (seitan pie), or our famous burger!  Our menus are always impressive.

more

Amenities and services

We accept: Master Card, Visa, Interac

Brunches are available on Saturdays and Sundays from 9am to 4pm. A lighter menu is also available on weekdays.

You come to brunch in a group? Why not spoil yourself with a bottle of sparkling wine and a pitcher of organic orange juice to concoct your own mimosa.

Wonderful variety of private import wine, for all tastes and all prices. We work very hard to offer you good natural wines mostly bio and / or organic. Of course all our wines are vegan!

Inspired by the clever concept of talented Chef Martin Juneau's "Cul Sec" restaurant, you have the right to leave with a bottle ... or two. Wines that you will not be able to find at the SAQ, to take home, to impress friends.

Our Specialties

Homemade desserts, Burgers & Cocktails.

On the web

Events Nearby

The Winter Games

Jan 26, 2019 to Mar 09, 2019

Nuit Gourmande 2019

Feb 23, 2019

Montréal en Lumière

Feb 21, 2019 to Mar 03, 2019

Stats(Unique Visitors)

today ▸ 195

this week since Mon. ▸ 409

last week ▸ 2 241

beginning of the month ▸ 5 889

Reviews for Antidote Comptoir Végane

4.1/5based on 9 votes

Food
Service

Write your review

Distribution of ratings

Antidote Comptoir Végane Rating Distribution
Page 1 of 1 - 1 Results
Béatrice
Service
Food
1.5

Bonjour,

Personnellement, j'ai trouvé que le repas manquait ÉNORMÉMENT de finesse et plusieurs erreurs ont été commises rendant l'expérience culinaire ratée.
1. la soupe était bonne
2. Le tartare était BEAUCOUP trop salé et il manquait d'autres saveurs recherchées. De plus, il manquait un agent liant pour éviter que ceci ressemble seulement à des légumes coupés en morceaux (mayonnaise par exemple?). Le pain était immonde, semblable aux croutons «cheap» achetés à l’épicerie.
3. Les champignons n'étaient pas cuits. Ils étaient seulement chauds. C'est inacceptable dans un restaurant. La farce était toutefois bonne.
4. Les arancinis étaient réussis.
5. Le trou normand était OK aussi.
6. Le plat principal de goutait absolument rien. Le tofu était très fade et la petite sauce au lait de coco était beaucoup trop salée. Le tofu était brûlé dans l'assiette de mon partenaire.
7. Le dessert était le flop de la soirée. C’était censé être un fondant. Le milieu n'était même pas coulant et j'avais de la difficulté à prendre un morceau avec ma cuillère tellement il était dur.

Beaucoup trop cher pour autant d'erreurs de bases en cuisine. FLOP TOTAL!

(by Google™ Translate)
via
Confirmed Booking

Related Links

- Partner -

WE RECOMMEND