We were unable to locate your current position. Make sure location services is enabled or try refreshing this page.
Search by criteria
Quick searches
Monday | N/A |
Tuesday | N/A |
Wednesday | N/A |
Thursday | N/A |
Friday | N/A |
Saturday | N/A |
Sunday | N/A |
Amenities and more
Nous y sommes allés car c'est le seul resto où la cuisine est ouverte jusqu'à 2:00 am le samedi soir. Superbe ambiance, table audacieuse & savoureuse & service agréable. On sent le travail d'équipe pour faire plaisir.
Waited forever for a menu, then taking the order. At some point, the person who seemed to be the manager (short, stocky, bald guy wearing a luau who sat at the bar & drank with his friends) stood on top of the bar & popped open a magnum of champagne to celebrate the departure of one of the staff. He shook the bottle before he popped it open & completely covered me in champagne. (my face was dripping, clothes totally drenched). A girl close to me was also doused in champagne got comped a glass but I was sitting there completely drenched, completely embarrassed, reaching for napkins to pat myself down & did not receive an apology or acknowledgement of what just happened though I informed staff of what happened. I have been a client of the Holder restaurants/bars for years but I am definitely never going back to this one. This is not what I have grown accustomed to at their otherwise reputable establishments. Just got home & can't believe what just happened to me.
52 $ (taxes & pourboire inclus) pour un hot dog & 2 verres de vin, c'est cher payé. « oui mais Marie-Claude Lortie a dit que c'était bon & que le pain hot dog est préparé sur mesure, à l'échelle, par la boulangerie Hof Kelsten ? » Bid deal ! Nest time ce sera du Lafleur à 2,99 avec une bière à la brasserie Cherrier, avec du monde « simple »
À première vue, rien dans le menu ne m’attirait. Après une très bonne description par le serveur, nous avons choisi la crème de topinambour qui a été d’un délice inouï, le bacon à la Gustav qui a été une très belle surprise finalement le feuilleté au boeuf braiser & la salade de Quinoa qui ont été a la hauteur des attentes. Bref, j’ai été agréablement surpris de la qualité & de l’équilibre des saveurs dans les plats. L’atmosphère est très festive & nous avons reçu un très bon service. Une place a retournée, surtout que sa cuisine est ouverte jusqu’à 2h am. Seul bémol, le choix de vin au verre, seulement 4 choix dans le rouge & a mon gout, les vins étaient tous très ordinaire.