ERROR: This website needs Javascript. Javascript seems to be disabled in your browser. Please, enable it from your browser settings or try to refresh this page.

We were unable to locate your current position. Make sure location services is enabled for this website.

Subscribe to our newsletter

About us

Discover L'Autre Saison, established in 1977 in Montreal and located on Crescent Street. You will be charmed by this precious restaurant placed in a majestic Victorian house built in 1897. An impressive, antique staircase leads you to our private room, where a magnificent fireplace reigns.The owners, Kazim Tural & Alain Boucher, will be delighted to welcome you to their cordial ...
Read More

Details

Capacity: 100 We accept: Master Card, Visa, AMEX, Argent Comptant

Musician on Thursday, Friday & Saturday.

Our Specialties

Escargot, Foie gras, Duck confit, Lamb, Prawns & Fresh fish.

Our Links

Follow L'Autre Saison for the latest news.

Events Nearby

Montreal - Sainte-Catherine street celebrates!

Montreal - Sainte-Catherine street celebrates!

Jul 13, 2018 - Jul 15, 2018
Montreal Festival International Nuits d'Afrique

Montreal Festival International Nuits d'Afrique

Jul 10, 2018 - Jul 22, 2018
Fantasia International Film Festival - Montreal

Fantasia International Film Festival - Montreal

Jul 12, 2018 - Aug 01, 2018

Stats(Unique Visitors)

today ▸ 29

this week since Mon. ▸ 186

last week ▸ 416

beginning of the month ▸ 1 184

last 12 months ▸ 10 002

4.4/5based on 8 votes

Food
Service

Write your review

Distribution of ratings

L'Autre Saison Rating Distribution

Our reviews (8)

Page 1 of 1 - 8 Results
8 Reviews
Service
Food
2.0

Un restaurant soit disant Français qui a des fautes d'orthographe dans son menu, ça commençait mal. ('confi de canard' et 'arrivage du marcher'). Certes le décor est superbe, mais la nourriture est sans aucun raffinement. C'est correct au gout, mais très cher pour ce que c'est. Le canard avait la même finesse que dans un restaurant Chinois bas de gamme.
Aussi comment peut-on avoir une aussi belle carte des vins (Petrus, Cheval-Blanc, Palmer...) et ne proposer au verre que du 'cabernet' ou du 'shiraz' duquel je n'ai même pas pu voir la bouteille ?
Pour le dessert, La crème brulée est simplement catastrophique. chaude et non craquante sur le dessus, je n'en ai mangé que le quart. Je m'attendais à un questionnement du serveur, qui a simplement débarrassé mon assiette.
Je me demande comment ce restaurant a obtenu une recommandation du guide Debeur.
Très très mauvaise expérience.

(by Google™ Translate)
32 Reviews
Service
Food
4.5

Voici un restaurant au décor très classique, disons que ça vise une clientèle assez âgée. Par contre, qu’on aime ou pas le décor, le service est vraiment exemplaire, très discipliner et juste assez présent pour que ça ne soit pas trop dérangeant. A l’image du décor, le menu est très classique, rien de très innovateur. Nous avons commencé avec l’entrée de champignon, tout y était, très bon comme plat. Ensuite, ma conjointe a pris le carré d’agneau qu’elle a adoré et pour ma part j’ai pris les pétoncles sauce épinard, un vrai délice. Dans les 2 cas, la cuisson, les accompagnements et la présentation étaient parfaits, dignes d’un très grand restaurant. La carte des vins est très impressionnante et le prix des grandes bouteilles est très respectable (pour certaines bouteilles seulement 50% de plus chère que la SAQ, mais dans de vieux millésimes). Seul point négatif, lorsqu’on demande de l’eau régulière, il nous charge une bouteille à 7.50$ et cela sans nous en avertir au préalable.

(by Google™ Translate)
11 Reviews
Service
Food
4.5

Bouffe super bonne, surtout l'agneau et la crème brulee. Je recommande fortement ce resto, c encore mieux que de manger dans le Vieux Port.

(by Google™ Translate)
4 Reviews
Service
Food
5.0

********* SUBLIME

DÉLICIEUX, AGRÉABLE A CHAQUE FOIS

La cuisine francaise a son meilleur, personnel sympatique et professionel. Comfortable et tellement bon

(by Google™ Translate)
12 Reviews
Service
Food
4.5

Très beau cadre qui a semblé plaire à tous les convives. J'y étais pour un repas d'entreprise, donc je n'ai aucune idée des prix, mais la qualité de la nourriture était là.
Un bémol peut être pour la crême brulée qui n'avait pas cette croute de sucre caramélisée sur le dessus... et le café trop américain.

L'entrée était copieuse et ouvrait bien l'appétit (salade de magret de canard), l'agneau quant à lui était excellent, cuit parfaitement rosé avec une pointe de moutarde à l'ancienne...
Certains collègues ont prit du saumon, d'autres le steak au poivre, et personne n'a semblé être déçu.
Les serveurs étaient discrets et efficaces.


Resto parfait pour un repas d'affaire, pour traiter les derniers détails voire conclure un contrat, dans un cadre très européen, feutré, et avec un piano live qui sait resté discret.

(by Google™ Translate)
1 Review
Service
Food
5.0

The food was amazing, rack lamb is the speciality was recommanded by the server and it was delicious, the best I ever ate ! My girlfriend took onion soup and duck and she said it was very tasty.

The service was great and overall, very good |

(by Google™ Translate)
8 Reviews
Service
Food
4.5

Some friends and I stopped in for dessert and coffee, as we were looking to try a new place downtown.
The staff was courteous and friendly.
Two of us had the creme brulee and the third had a small souffle (which they only serve for 2). (Both were served with a few berries). The desserts were very good, although it took about half an hour for them to arrive.

I cannot begin to express how much I can't stand places that automatically serve you bottled water, and then charge you for it ($7.50). This is one of those places.

The bill was a bit of a shocker - $90 for dessert with regular coffee/tea! (of course there is no dessert menu - the waiter told us the menu verbally)

Overall, the service and food were good - but nowhere near worth the price.

(by Google™ Translate)
2 Reviews
Service
Food
5.0

One of the best meals ever. The lamb chops were outstanding. The creme brulee superb. I also had the duck confit as a starter and it was delicious (quite a generous portion too). A hidden gem! Sevice was great too. Very highly recommended.

(by Google™ Translate)

WE RECOMMEND